Τα ΙΕΚ δεν κλείνουν, πάντα είναι κάποιος εκεί. Κανονικά από 1 έως και 30 Ιούλη θα είχα άδεια. Ετοίμασα και τις καταστάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΑΠ και πέρασα σήμερα να πω ένα γεια και κάτι ψιλοπραγματάκια να δω και με περίμενε ένα ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τα χρήματα που σας χρωστάνε που με φορτώνει μια βδομάδα δουλειά τουλάχιστον. Ξανά ακριβή αντίγραφα, ξανά νέες καταστάσεις και εκτυπώσεις, έχω αγανακτήσει. Αν δεν ήταν δεδουλευμένα χρήματα εργαζομένων, θα σηκωνόμουν να φύγω και θα έριχνα και μερικούς καυγάδες, αλλά δυστυχώς δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτί και οι μόνοι που θα την πληρώσουν θα είναι οι παλιοί εκπαιδευτές του ΙΕΚ, οι οποίοι θα περιμένουν τα χρήματά τους. Οπότε θα καθίσω να κάνω τη δουλειά και μετά θα φύγω και δυστυχώς 1-15 Αυγούστου θα είμαι μόνος στο ΙΕΚ, οπότε δνε μπροώ να παρατείνω τότε την άδεια. Όλα αυτά τα γράφω για δύο λόγους: α) να ξεσπάσω, γιατί είμαι έτοιμος να σκάσω β) βλέπετε μερικές σκηνές από το έργο προσεχώς, όσοι συνάδελφοι τύχει να μεταταχθούν μελλοντικά. .