Κύριε Τσιωτάκη, με όλο σεβασμό πιστεύω ότι ο Παναγιώτης – toufeki έχει απόλυτο δίκιο.

Νομίζω ότι χάνουμε το δρόμο μας.
Είμαστε εκπαιδευτικοί ΟΧΙ «γραμματείς».

Σκεφτείτε να έρθει ένας άλλος συνάδελφος «παλιός» στο σχολείο που είναι τώρα ένας από αυτούς τους «νέους», ...................τι πανηγύρι έχει να γίνει;

Δεν ξέρω που πρέπει να ξεκινάμε και να σταματάμε.
Σε λίγο θα υπάρχουν οι Μεν και οι Δε.
Ρωτώ: Είμαστε καθηγητές δύο ταχυτήτων;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κάποια στιγμή είχα διαβάσει κάτι που έγραψε η Antigonh –Στον Έμπρακτο αγώνα.
Από Antigonh
Κάθομαι ΚΑΘΕ μέρα 2η-7η ώρα, έχω δεν έχω μάθημα και κάνω εφημερίες, γραμματειακή υποστήριξη, κλπ κλπ. Πριν αρχίσουν διάφοροι να λένε ότι είμαι κορόιδο και ότι την έχω πατήσει και χαλάω την πιάτσα θα σου πω Δήμητρα τι κέρδισα με αυτό. Κατ' αρχήν την ησυχία μου. Ο διευθυντής ο σύλλογος και ο συνάδελφος Πληροφορικός με έχουν για "χωμένη" και μάλλον για κορόιδο. Από την άλλη δεν έχω μάθημα 1η ώρα ποτέ, πράγμα που το ήθελα και τις δουλειές τις τελειώνω συνήθως από τηνΤρίτη. δεν το λέω όμως κάνω ότι δεν προλαβαίνω και τέτοια. Κάθομαι στο καμαράκι της μηχανογράφησης και βγάζω θέματα, διορθώνω γραπτά και προετοιμάζομαι για την άλλη μέρα.
Δουλεύω 9 - 2 και 20 και μετά πάω σπίτι και έχω τελειώσει τα πάντα! Κάτι δραστηριότητες και καινοτόμες δράσεις τις παράτησα τελικά γιατί το κλίμα δεν τα σηκώνει αυτά άσε που νομίζουν και οι άλλοι εκλεκτοί συνάδελφοι ότι το παίζεις έξυπνη και είχα και τους γονείς να μου λένε ότι απασχολώ τα παιδιά με πράγματα εκτός ύλης!
Μια χαρά είμαι και το μόνο που με ενοχλεί ακόμα είναι ότι πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο καλή δασκάλα αλλά δε βγαίνει, τι να κάνουμε τώρα; Το δοκίμασα και δεν μπορούσε να γίνει με αυτές τις συνθήκες. Το μόνο κακό με αυτό το διακανονισμό είναι ότι η δουλειά είναι βαρετή αλλά υπάρχουν και χειρότερα, άσε που τώρα έχω και χρόνο να σχοληθώ και με άλλα πράγματα. Είπαμε 2 και 20 έχω ξεμπλέξει απ' όλα.
και αναστατώθηκα. ....πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι καλή δασκάλα αλλά δεν βγαίνει.
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ δεν βγαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είναι ανίκανη; ........... ή οι «άλλοι» (υποδιευθυντές – διευθυντές – Υπουργείο) την έχουν κάνει να νιώθει έτσι;
Θεωρώ ότι εμείς οι «παλιοί» πρέπει να τους μιλάμε και να τους ενημερώνουμε.
Δεν είναι τυχαίο που εμείς οι παλιοί νιώθουμε όλοι την ίδια πικρία.
Υ.Σ. Antigonh τίποτα το προσωπικό μαζί σου…………