Παίδες και κορασίδες, μετά τη μικρή αλλά "προσοδοφόρα"

ενασχόληση με το e-school, έχω να καταθέσω τα εξής με την εμπειρία μου με το support του:
1. Το support είναι στο υπουργείο αλλά ο server ανήκει στον έπαφο. Και αυτοί εκεί συνδέονται... Οι καλοί δεσμοί κόβονται δύσκολα

2. Αν στείλετε emails το πιο πιθανό είναι να μην πάρετε ποτέ απάντηση... (Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με το support του και έκφραση παραπόνων γιατί δεν μου απάντησαν σε email του σχολείου μου 2 ημερών μου είπε κατά λέξη ο συμπαθής συνάδελφος? , "τι να σου πω τώρα, καθημερινά παίρνουμε 3.500 emails που να προλάβουμε να τα απαντήσουμε όλα αυτά??"
3. Αν θέλετε παρ' αύτα να επικοινωνήσετε με το support να το κάνετε από 15:15 μέχρι 16:15(κανονικά είναι 16:00 αλλά πρέπει να είναι μαζόχες

και κάθονται και παραπάνω). Συνήθως εκείνη την ώρα το σηκώνουν με την πρώτη. τώρα βέβαια αν καταφέρουν να συνδεθούν με το System.Epafos.Sqldb.SqlServer.DataManagement δεν το γνωρίζω και μάλλον θα σας συμβούλευα να το αποφύγετε να το δοκιμάσετε

4. Κατά τα άλλα τα παιδιά του support είναι εξυπηρετικότατα και νηφάλια και πολύ φιλικά απέναντί μου τουλάχιστον.
5. Και φυσικά η επανάληψη είναι η μητέρα όλων των γνώσεων???(συγχωρέστε με

)
Ελπίζω να βοήθησω με τις συμβουλές μου.