Παρακαλώ συνάδελφοι όχι άλλο e-school.
Δεν μπορώ να βλέπω να ρωτάνε απορίες για το e-school.
Δεν είμαστε debuggers είμαστε χρήστες.
Το e-school έχει support.
Στις ώρες που έχουμε διαθέσιμες για e-school τηλεφωνάμε στο support, εαν απαντήσουν έχει καλώς, εαν όχι στα ... μας (είτε ανδρικά, είτε γυναικεία κατά περίπτωση) μέχρι να απαντήσουν ή να δουλέψει από μόνος του ο συγχρονισμός, η μετάπτωση, η κατάπτωση, η επίπτωση, η περίπτωση ή όπως αλλιώς τη λένε τέλος πάντων.
Ε άμα πιαα...
Δυστυχώς θα στεναχωρήσω το συνάδελφο μιας και θα σας ζητήσω να μου λύσετε τις παρακάτω
απορίες σχετικά με το eschool τις οποίες το επίσημο support δε νομίζω ότι θα είναι σε θέση να μου λύσει....
α) Γιατί η εγκατάσταση του e-school συνοδεύεται από ένα τεράστιο εγχειρίδιο το οποίο τρομάζει με τον όγκο του κάθε αδαή, ή προσποιούμενο τον αδαή, εν δυνάμει χρήστη;
β) Γιατί η μετάπτωση συχνά όπως ακούω οδηγεί σε νευρική κατάπτωση τον επίδοξο τιθασευτή του διαβόητου αυτού λογισμικού;
γ) Για ποιο λόγο ο συγχρονισμός αποδεικνύεται συχνά πυκνά μακροχρονισμός ή και αχρονισμός;
δ) Γιατί στις κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τον κατά τα άλλα λαλίστατο συνάδελφο Πληροφορικό, όταν θίγεται το θέμα e-school πάντα με κάποιο μαγικό τρόπο του "τυχαίνει κάποια δουλίτσα" ή "πρέπει να πάρει τα παιδιά από το σταθμό" κλπ κλπ;
Πάντως πέρα από την πλάκα, όταν, και αν, μου δημιουργηθούν απορίες τεχνικής φύσεως αν δεν έχει κλείσει το thread θα απευθυνθώ μάλλον στο συνάδελφο Λάμπρο που τέλοσπάντων έχει δει και πέντε πράγματα παραπάνω από μένα. Τι λές συνάδελφε Λάμπρο να υπολογίζω στη μελλοντική σου συμβουλή κι αχρείαστη να'ναι που λένε;