Συμφωνώ πολύ με την παρατήρηση σου οπότε συνοψίζοντας έχω να πω:
1. Τι θα συμβεί στα βαθμολογικά όταν ένας μαθητής θα επιλέξει ως διαφορά μεταγλωττιστή διερμηνευτή την ταχύτητα στην μεταγλωττιστή ;;;;;;Θα πρέπει για να είμαστε σωστοί να το δώσουμε ΣΩΣΤΟ
αφού είναι πώς να το κάνουμε
διαφορά
2. Πολύ κακή επιλογή η μετατροπή σε ΕΠΙΛΕΞΕ γιατί απλά στο βιβλίο αλλιώς είναι στο κεφ.2 και αλλιώς είναι η σύνταξη στο κεφ.8
3. ΛΑΘΟΣ απαίτηση κατά την άποψη μου ΓΙΑ ΑΡΧΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ πίνακα ΠΛ[16,3] εκτός και αν το θέλουν ως ανεξάρτητο των όσων υπολοίπων ζητά το ζήτημα?
Έγινε με σκοπό να δουν συγκεκριμένο τρόπο λύσης στον υπολογοισμό των πληθών ΝΙΚΕΣ, ΗΤΤΕΣ. ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ???
Αν κάποιος μαθητής επιλέξει να λύση το θέμα 4γ ως εξής:
Για ι από 1 μέχρι 16
Για κ από 1 μέχρι 3
ΠΛ[ι,κ]<--0
Τέλος_επανάληψης
Τέλος_επανάληψης
Για ι από 1 μέχρι 16
Πν<--0
Πη <--0
Πι <--0
Για κ από 1 μέχρι 30
Αν ΑΠ[ι,κ]=Ν τότε
Πν <-- Πν +1
Αλλιώς_αν ΑΠ[ι,κ]=Η τότε
Πη<-- Πη +1
Αλλιώς
Πι<-- Πι +1
Τέλος_επανάληψης
ΠΛ[ι,1] <-- Πν
ΠΛ[ι,2]<-- Πη
ΠΛ[ι,3]<--Πι
Τέλος_επανάληψης
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ?

?
Α. Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 0 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΛ[16,3] ΤΙ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ? (θέλανε να δουν την εντολη ΠΛ[ι,1]<--ΠΛ[ι,1]+1 μέσα στην επανάληψη ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ»2. ΘΕΛΑΝ ΑΛΛΗ
Β. Μήπως αυτή η παρατήρηση για μηδενισμό ήταν μια περιττή απαίτηση
Γ Αν πάλι ζητούσαν συγκεκριμένη λύση
.το βρίσκω τουλάχιστον
..άκρος περιοριστικό και έξω από την λογική των αλγορίθμων
4.Τι σημαίνει η λέξη αυτόματα στο 1ο Σωστό/ Λάθος....??
5.Κακή επιλογή το θέμα 2α) . Τώρα θα γυρνάμε και τους αλγορίθμους σε Διαγράμματα...αντε ας προγραμματίσουμε και σε FORTRAN. Αντε να πάμε απο το διάγραμμα σε αλγόριθμο....αν και τα Διαγράμματα ροής δεν έχουν εγκαταληφθεί ως μέθοδος αναπαράστασης αλγορίθμου? Δεν πειράζει του χρόνου να μετατρέψουμε κανένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σε ελεύθερο κείμενο....δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο....ΑΚΟΜΗ
6. Το θέμα 3 εμένα μου άρεσε ....ξεκάθαρο και απλό μεν αλλα όχι και γελοίο για 3ο ΘΕΜΑ