δημιούργησε μια διαδικασία Δ1 η οποία να ταξινομεί πίνακα Δ1(Α,Ν), όπου Α ο πίνακας και Ν το μέγεθός του. Στη συνέχεια δημιούργησε μια συνάρτηση Σ1 η οποία να κάνει αναζήτηση και να επιστρέφει 0 ή τη θέση του στοιχείου Χ που έψαχνες θ<--Σ1(χ,ΟΝ,Μ) με ΟΝ ο πίνακας που ψάχνεις και Μ το μέγεθός του, τέλος δημοιύργησε μια συνάρτηση πλήθος που μετράει τιμές διαφορετικές του -1.
Έχοντας δεδομένο πίνακα Π[60,20] όπου έχει πόντους που πέτυχαν 60 παίκτες μπάσκετ σε 20 αγώνες (βάζεις -1 αν παίκτης δεν συμμετείχε σε αγώνα ) καθώς και πίνακα ΠΚ[20] με τα ονόματα μπορείς να φτιάξεις δάφορα ερωτήματα.
πχ 1. να διαβάζεις συνεχώς ονόματα και κάνοντας χρήση της Σ1 και της πλήθος να υπολογίζεις κάθε όνομα που διαβάζεις σε πόσους αγώνες συμμετείχε. ΑΝ ένα όνομα δεν αντιστοιχεί σε παίκτη να σταματάς την επανάληψη
2. Να διαβάζεις συνεχώς ονόματα και κάνοντας χρήση της Σ1 και της Δ1 να εμφανίζεις τις 5 καλύτερες επιδόσεις παίκτη που διαβάζεις το όνομα και να σταματάς την επανάληψη αν δοθεί σαν όνομα κενό.
Υπάρχουν άπειρα σχετικά ερωτήματα με δεδομένους τους πίνακες που σου έδωσα και τα υποπρογράμματα Δ1, Σ1 και πλήθος. Μπορεί να σκεφτείς πολύ δύσκολα ερωτήματα, αλλά μν ξεφύγεις...

ελπίζω να σε βοήθησα.. καλή επιτυχία στους μαθητές σου.