ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας απλά, πολλοί συνάδελφοι τονίζουν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση τελεστών στην επίλεξε όταν έχω πρόγραμμα, (σύμφωνα με το βιβλίο!!που;)
άρα με βάση την απάντηση του jhuan, πρέπει εν μέρει να είναι αποδεκτή και η περίπτωση με το θέμα των πανελλαδικών. στη γλωσσομαθεια το δέχεται ως ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2..4
ΓΡΑΨΕ ' ΜΕΤΑΞΥ.. '
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 8..10
στο εγχειρίδιο χρήσης του αναφέρει ότι τα πράγματα είναι λίγο αμφιλεγόμενα, για το αν επιτρέπεται ή όχι.
εγώ πάντως στο βαθμολογικό θα βαθμολογήσω με 2 μον τη γενική μορφή του επίλεξε, με 2 μον αν δεν χρησιμοποίησε τη μεταβλητή χ στις συγκρίσεις και 2 μον (το πολύ) για το πως έγραψε τις λίστες τιμών. Δεν χρωστάνε σε τίποτα οι μαθητές μας να γίνονται θύματα παπαγαλίας. για παράδειγμα άλλος ένας πολύ καλός μαθητής (περισσότερο του διαβάσματος,Sorry αγαπητέ Θανάση) μου από το σχολείο μου είπε σήμερα, ότι το έγραψε όχι επειδή το σκέφτηκε,αλλά επειδή διάβασε καλά τη θεωρία το θυμόταν. Η απάντηση από το φροντιστήριο του, που σήμερα έχει και δημοσιευμένες τις απαντήσεις στις εφημερίδες, είναι ότι το λέει το σχολικό βιβλίο!!!!! και ότι δεν χρησιμοποίούμε τελεστές. Σε ερώτηση του μαθητή μου γιατί και που το λέει, η απάντηση ήταν ...έτσι γνωρίζουμε εμείς έξω που ασχολούμαστε με προγραμματισμό!! ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΛΊΓΟ ΠΟΝΗΡΌ!!!Ποιος μαθητής θα πειστεί συνάδελφοι;Ακόμη και μαθητές που το απάντησαν "σωστά" δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι "σωστό".
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 1 Β2 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΤΉΣ -ΔΙΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ), αρκεί να καταλάβουμε ότι το έχουν καταλάβει!!!