Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Ξεκίνησε από Vangelis, 11 Οκτ 2011, 09:50:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Keep Growing

Να σε ρωτήσω κάτι Βαγγέλη (αριστούχε) ; Οι λίαν καλώς, έχουν θέση στον ιδιωτικό τομέα, ή είναι μόνο για τους άριστους;
Σε ρωτάω γιατί τον γνωρίζεις καλά τον ιδιωτικό τομέα.
Ο Έρωτας (του Εκπ/κου Πληροφορικού) στ' αλώνια της καλδέρας (του υπνωτισμού).

Keep Growing

Παράθεση από: vagelispe19 στις 14 Οκτ 2011, 11:59:32 ΜΜ
Υποθέτω ότι οτιδήποτε ιδιωτικό ενοχλεί τα ανακλαστικά διάφορων ψευτοαριστερών που έχουν συνηθίσει να κάθονται και να πέφτει ο μισθός κάθε δεκαπενθήμερο αλλά παράλληλα να το παίζουν και αγωνιστές του πληκτρολογίου. Τώρα που ο μισθουλάκος τους μειώθηκε θίγονται.

Όπως υπάρχουν "ψευτοαριστεροί", αντίστοιχα υπάρχουν και οι ψευτονάρκισσοι.

http://e-psychology.gr/personality/446-narcisism-personality-disorder
Ο Έρωτας (του Εκπ/κου Πληροφορικού) στ' αλώνια της καλδέρας (του υπνωτισμού).

stratosg

#32
Παράθεση από: Vangelis στις 15 Οκτ 2011, 02:25:01 ΠΜ
....

Εξακολουθώ να έχω καλές προθέσεις. Δεν έχω όμως την πρόθεση να με θίγει κάποιος που ούτε με ξέρει, ούτε γνωρίζει πόσο κι αν δούλεψα ή εξακολουθώ να δουλεύω και βέβαια ούτε αν πιθανόν είμαι πιο άριστος από τον άριστο. Άσε που δεν είμαι δηλαδή μην αγχώσουμε και κανέναν άδικα. 

Η αναφορά μου σε Πανεπιστήμια που οδηγεί σε περαιτέρω διάσπαση, όπως πολύ σωστά αναφέρεις, έχει σκοπό όχι τη διάσπαση αλλά την απάντηση στον ίδιο τόνο και με τα ίδια επιχειρήματα. Τα μάγουλά μου μελάνιασαν από το να τα γυρνάω δεξιά κι αριστερά όπως επιτάσσει η θρησκεία. Αρκετά πια. Και οι προσβολές όσο εύκολα εκφέρονται τόσο εύκολα επιστρέφουν. Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της λέει ο λαός.

Όλο αυτό μου θυμίζει τα πιτσιρίκια που κάνουν τσισάκια το ένα δίπλα στο άλλο και βάζουν στοίχημα ποιος θα βρέξει το χώμα μακρύτερα.  Και μετά φωνάζουμε πως είμαστε και μορφωμένοι άνθρωποι... Τρομάρα μας.
Να φοβάσαι εκείνον που δεν έχει να χάσει τίποτα.

vagelispe19

δεν απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις και γενικότερα σε χρήστες του φόρουμ που κατεβάζουν το επίπεδο του διαλόγου.

Παράθεση από: Keep Growing στις 15 Οκτ 2011, 09:45:43 ΠΜ
Όπως υπάρχουν "ψευτοαριστεροί", αντίστοιχα υπάρχουν και οι ψευτονάρκισσοι.

http://e-psychology.gr/personality/446-narcisism-personality-disorder

stratosg

Παράθεση από: vagelispe19 στις 08 Οκτ 2011, 08:56:09 ΠΜ
είμαι αριστούχος απόφοιτος πληροφορικής του οικονομικού πανεπιστημίου αθηνών και αποφάσισα να ασχοληθώ με την εκπαίδευση. Υπέθεσα ότι αυτοί τουλάχιστον που ασχολούνται και είναι διορισμένοι σε θέσεις πληροφορικής ενώ χιλιάδες πτυχιούχοι είναι αυτή τη στιγμή χωρίς δουλειά, θα το εκτιμούσαν.

εσύ προφανώς circle δεν το εκτιμάς
@circle
το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να παραιτηθείς αφού θεωρείς ότι το γνωστικό αντικείμενο που διδάσκεις δεν είναι επιστήμη. Η αλήθεια όμως που πονάει είναι ότι έχεις αυτή την άποψη επειδή δεν έχεις πτυχίο πληροφορικής. Δεν έχεις καμία σχέση με το γνωστικό αντικείμενο, ούτε καν ξέρεις τι είναι πληροφορική. Ασχολήσου λοιπόν με τον κλάδο σου και άσε την πληροφορική στους πληροφορικούς.

Νισάφι πια, όλοι μαθηματικοί φυσικοί, θεολόγοι έχετε μετατρέψει την πληροφορική σε ΤΠΕ, λες και είναι word, excel ιντερνετ και γουιντοους. Αυτά ξέρατε αυτά διδάσκατε. Τώρα όμως που υπάρχουν άνθρωποι καταρτισμένοι στο αντικείμενο καιρός είναι να γυρίσετε πίσω στους κλάδους σας και να αφήσετε την πληροφορική στους πληροφορικούς!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Παράθεση από: vagelispe19 στις 15 Οκτ 2011, 10:39:51 ΠΜ
Μια μικρή διόρθωση Απόφοιτος ΤΕΙ Αυτοματισμού

Μηχανικούς βγάζουν τα πολυτεχνεία και ειδικά αν θέλεις να σπουδάσεις μηχανικός αυτοματισμού πας στους μηχανολόγους μηχανικούς του πολυτεχνείου.

Ευχαριστώ

Παράθεση από: vagelispe19 στις 15 Οκτ 2011, 10:43:39 ΠΜ
όλα τα τμήματα ΤΕΙ που έχουν πολύ χαμηλή βάση και πρόγραμμα σπουδών που ισοδυναμεί με το ECDL (advanced) ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Δείτε μόνο τις βάσεις και τις βαθμολογίες των μαθητών που περνούν εκεί.
Όσο για τις σχολές που λες ΤΕΙ αυτοματισμού και αυτό το πολιτισμικής......!!!!!!!!!!!!!  για ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών να δείτε τι μαθήματα έχουν.

Αυτά τα τμήματα δεν έχουν καμία σχέση με την πληροφορική

Παράθεση από: vagelispe19 στις 14 Οκτ 2011, 11:59:32 ΜΜ
δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί ο ιδιωτικός τομέας τόσο πολύ. Υποθέτω ότι οτιδήποτε ιδιωτικό ενοχλεί τα ανακλαστικά διάφορων ψευτοαριστερών που έχουν συνηθίσει να κάθονται και να πέφτει ο μισθός κάθε δεκαπενθήμερο αλλά παράλληλα να το παίζουν και αγωνιστές του πληκτρολογίου. Τώρα που ο μισθουλάκος τους μειώθηκε θίγονται.

Τέλος πάντων αυτό που θα ήθελα να πω εγώ αν και δεν είμαι διορισμένος καθηγητής πληροφορική είναι το εξής:
Αν κάποιος διαβάσει αυτό το thread θα δει ότι κάποιοι έχουν καταργήσει τους κανόνες της λογικής. Δεν είναι δυνατόν να δηλώνει πληροφορικός κάποιος που δεν έχει σπουδάσει αυτή την επιστήμη. Αμάν πια με τους βολεψάκηδες.
Επίσης ας σταματήσει αυτό το παραμύθι με αυτούς που "έχτισαν" την πληροφορική στην εκπαίδευση. ΔΕΝ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Χρήση υπολογιστών έκαναν και κάνουν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη αυτή.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που διάβασα σε ένα αλλο φόρουμ. Ας υποθέσουμε ότι αύριο σας λένε ότι θα βγείτε στην εφεδρεία. Με τι κριτήρια θα γίνει αυτό. Θέλω να πω ότι δεν μπορούν να απολύσουν έναν με πτυχίο πληροφορικής όταν υπάρχουν άλλοι διορισμένοι που δεν πληρούν καν τα σημερινά κριτήρια διορισμού στον κλάδο. Για σκεφτείτε το, αυτοί που είναι τώρα διορισμένοι δεν πληρούν τα κριτήρια διορισμού. Απίστευτο. Αυτά μόνο στην ελλάδα που συμβαίνουν όπου ο κάθενας δηλώνει ότι γουστάρει.

Τέλος λίγα πράγματα για τα ΤΕΙ Αγελαδοτροφίας όπως τα χαρακτήρισε ο vangelis. Τα περισσότερα έχουν βάση κάτω του 10. Το επίπεδο είναι εξαιρετικά χαμηλό , άσε που και το πρόγραμμα σπουδών δεν είναι της ίδιας ποιότητας με ένα ΑΕΙ. Οι άνθρωποι αυτοί κακως λέγονται πληροφορικοί γιατί δεν είναι, δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, είναι απλά ένα σκαλοπάτι πάνω από τους αποφοίτους των ΙΕΚ.

Αλλά στην Ελλάδα επικρατεί η λογική της ισοπέδωσης, ότι δηλωσεις είσαι, όλοι είναι ίδιοι και δεν πρέπει να ξεχωρίσει κανένας

Παρέθεσα όλα σου τα μηνύματα. Αν, που αμφιβάλλω, καταφέρεις να τα διαβάσεις με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα δεις ότι σε κανένα από αυτά δεν προάγεις το επίπεδο του διαλόγου και θεωρείς άπαντες υποδεέστερους από εσένα. Η στάση σου αυτή έχει ρίξει το επίπεδο του διαλόγου.

Επίσης είναι χαρακτηριστική η άγνοια και η περιφρόνηση τόσο στο ίδιο το Κράτος όσο και στους νόμους και τους θεσμούς του. Έτσι αγνοείς επιδεικτικά και αμφισβητείς ανοικτά το νομοθέτη που όρισε ότι υπάρχουν πτυχιούχοι ΤΕΙ της χώρας που τους απονέμεται ο τίτλος του μηχανικού. Αν δεν σου αρέσει αυτό μπορείς να προσφύγεις εναντίον του Κράτους κι όχι να καταφέρεσαι τόσο απαξιωτικά έναντι όλων εκείνων που τους αποδόθηκε ο τίτλος.   

Μπορεί να είσαι αριστούχος, άλλωστε συ είπας "ότι δηλώνεις είσαι", αλλά ούτε σε ένα μήνυμά σου δεν μπορείς να προάγεις το άριστο της κοινωνικής συναναστροφής και συμμετοχής αφού δεν μπορείς να δεχτείς κανέναν άλλον που αν μη τι άλλο στην παρούσα κοινότητα προϋπήρχε και δεν έχει αποφοιτήσει τουλάχιστον από τη δική σου σχολή, βιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη μοναξιά του πρώτου.   

Επαναλαμβάνω πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είσαι πρώτος, εύχομαι να είσαι πρώτος σε κάθε έκφανση της ζωής σου. Θα σε παρακαλούσα δε να μου εξηγήσεις από που προέκυψε το συμπέρασμα ότι είμαι ψευτοαριστερός.
Να φοβάσαι εκείνον που δεν έχει να χάσει τίποτα.

Λάμπρος Μπουκουβάλας

εύχομαι στους απανταχού αριστούχους να είναι πάντα άριστοι στην ψυχή τους και στους τρόπους τους, στη ζωή τους και τη συμπεριφορά τους, πάντα πρώτοι σε όλα τα καλά και πάντα τελευταίοι στη γκρίνια, στη διχόνοια και στη μιζέρια.

όσο για τη διαφοροποίηση τει-αει, εγώ ξέρω καμιά δεκαριά τει-τζήδες που όχι μόνο δεν κάνουν απλή χρήση η/υ, εντός ή εκτός σχολείου, αλλά μπορούν να κάνουν πολλές δεκάδων αε(ρ)ι-τζήδες να παραμιλάνε... (εννοώ ως επιστήμονες της πληροφορικής). προσοχή: το έχω δει πολλές φορές αυτό το επεισόδιο.

τέλος, να θυμίσω στην κοινή λογική ότι σε ένα σώμα δεν υπάρχει μόνο κεφάλι, αλλά και πόδια. κάθε μέλος στο σώμα κάνει τη δουλειά του. ένα κεφάλι σκέτο θα ήταν ανάπηρο! όλοι είναι χρήσιμοι σε αυτόν τον κόσμο και ο παράδεισος φτιάχνεται σαν ένα παζλ, από όλους μας. ευτυχώς, το να μιλάμε με αξιοπρέπεια δεν καθορίζεται από τον τίτλο ή τον βαθμό ενός πτυχίου.
Λάμπρος Μπουκουβάλας
MSc - MRes

http://blogs.sch.gr/lambrosbouk

Ο Θουκυδίδης  (που τον διαβάζουν οι ξένοι, αλλά όχι εμείς)  έγραφε: «Αταλαίπωρος τοις πολλοίς η ζήτησις της αληθείας, και επί τα ετοίμα μάλλον τρέπονται» (Ι, 20, 3). Οι περισσότεροι δηλαδή αναζητούν αβασάνιστα την αλήθεια και στρέφονται σε ό,τι βρίσκουν έτοιμο. Δεν προβληματίζονται...

Keep Growing

#36
Παράθεση από: vagelispe19 στις 15 Οκτ 2011, 10:48:20 ΠΜ
δεν απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις και γενικότερα σε χρήστες του φόρουμ που κατεβάζουν το επίπεδο του διαλόγου.


Θα ήταν τιμή μου, αν δε μου απαντούσες, αλλά τελικά μου απάντησες, κρίμα...
Ο Έρωτας (του Εκπ/κου Πληροφορικού) στ' αλώνια της καλδέρας (του υπνωτισμού).

Vangelis

Απο άλλον περιμένουμε απαντήσεις