Η εντολή εμφάνισης μηνύματος είναι εντολή εμφάνισης μηνύματος και ως τέτοια αντιμετωπίζεται (εντολή εξόδου), ανεξάρτητα απο το αν είναι η πρώτη εντολή του αλγορίθμου ή δεύτερη ή τρίτη. Η μετατροπή από ψευδογλώσσα σε διάγραμμα αναφέρεται σε κάθε εντολή του αλγορίθμου και όχι στις έννοιες της εισόδου και της εξόδου αντίστοιχα. Και με τους 2 τρόπους θέλουμε να περιγράφουμε τα βήματα για την επίλυση ενος προβλήματος. Τα ίδια βήματα.
Κύριε agelos, δε σε ειρωνεύτηκα. Επειδή όμως σε πάρα πολλά σημεία αυτου του forum αλλά και άλλων διαβάζω "ο Σαββάλας αυτό ", "ο Σαββάλας το άλλο" και για θετικά και για αρνητικά σχόλια (όλα είναι καλοδεχούμενα), σε κάθε περίπτωση επισημαίνω οτι καλό θα ήταν να είμαστε πιο συγκεκριμένοι.
Γιατί πχ για τη Χημεία, δε λέμε το βιβλίο του Σαββάλα αλλά το βιβλίο του Σαλτερη. Για τα μαθηματικά δε λέμε το βιβλίο του βιβλιοεκδοτικής, αλλά του Μπάρλα. Και σε τελική ανάλυση, υπάρχουν περισσότερα απο 1 βιβλία στις εκδόσεις που αναφέρθηκες δεν καταλαβαίνω σε πιο αναφέρεσαι μεταξύ των 4 για να πάνω να δω αυτό που λες. Σε ενημερώνω οτι το "με όλη την εκτίμηση" το εννοούσα και δεν είχα στόχο να σε ειρωνευτώ. Ο γραπτός λόγος πολλές φορές δε βοηθάει σε τέτοια θέματα παρ' όλα αυτά ζητάω συγγνώμη.
Ελπίζω να εξήγησα σαφέστερα τι εννοούσα, επειδή εμένα για να είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει...