Συνάδελφε dkonetas σχολίασα,
..ο άλλος λέει ότι προσλαμβάνονται άπειροι στα φροντιστήρια και στη συνέχεια ότι πρέπει να είσαι προγραμματιστής για να βάλεις θέματα εξετάσεων.
και απαντήσατε,
επειδή εμμέσως αναφέρεστε σε δικά μου σχόλια θα παρακαλούσα
α) να μην τα παραποιείτε (έστω και αποκόπτωντάς τα από τα συμφραζόμενα)
β) να απαντάτε τεκμηριωμένα σε ό,τι τεκμηριωμένα ανέφερα στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συζήτησης όπου αναφέρθηκε .
Έχετε γράψει λοιπόν,
- μην ξεχνάμε ότι πολλοί (προφανώς όχι όλοι) φροντιστηριούχοι δεν θέτουν εξίσου σοβαρά κριτήρια στην πρόσληψη όποιου θα τους καλύψει το 2ωρο μάθημα της ΑΕΠΠ καθώς άλλα αντικείμενα αποτελούν συνήθως τον "κράχτη" για εγγραφή. Επιπρόσθετα ο φοιτητής, ή ο άπειρος συνάδελφος δεν πληρώνεται το ίδιο... (Παρενθετικά γνωρίζουμε όλοι ότι στη συγκεκριμένη επιστήμη της πληροφορικής πρώτος διδάξας μη σοβαρότητας στη δυνατότητα πρόσληψης υπήρξε το ίδιο το Υπουργείο...
Τι ακριβώς παραποίησα στα λεγόμενα σας; Απλά ξέχασα να πω ότι περνάτε και το μηνυματάκι σας με βάση τα πιστεύω της ΕΠΕ. ΕΠΕ – ΠΕΚΑΠ βρείτε τα λοιπόν για το καλό όλων μας. Τόσο των δημοσιών που εκτός από την τεράστια μείωση ωρών θα μπαίνουν σε τμήματα με αδιάφορους μαθητές που θα διαβάζουν χημεία για να περάσουν σε τμήματα πολυτεχνείων και πληροφορικής όσο και για τους φροντιστές που οι ώρες τους θα μειωθούν στο μισό.
Γράψατε επίσης,
- τα θέματα κατά τη γνώμη μου προέκυψαν από ανθρώπους οι οποίοι ΔΕΝ έχουν δουλέψει ποτέ ως προγραμματιστές και στα σίγουρα δεν αγαπάν τον προγραμματισμό.
ενώ έχετε πρόσφατα δηλώσει:
…όσοι έχουμε δουλέψει στο παρελθόν έως προγραμματιστές…
Τι ακριβώς παραποίησα στα λεγόμενα σας; Πάντως για να εργαστεί κάποιος ως καθηγητής πληροφορικής δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία προγραμματιστή. Αν εσείς πιστεύετε ότι απαιτείται και αυτό το προσόν που προφανώς έχετε εσείς και δεν το έχουμε εμείς, τότε απλά διαφωνώ μαζί σας.
Συμπληρώσατε ακόμη,
Αλήθεια θα είχε ενδιαφέρον για το διάλογο να καταγράψετε σε τι διαφωνείτε με τα πρωτογενή κείμενα από τα οποία επιλεκτικά παραθέσατε "τμήματα"...
Διαφωνώ με αυτά τα συγκεκριμένα που παρέθεσα τα οποία θεωρώ σχόλια που δεν προάγουν την ενότητα που απαιτείται αυτές τις στιγμές. Γιατί θα πρέπει να σχολιάσω όλα τα γραφόμενα σας;
και ολοκληρώσατε μάλλον απρόσεχτα,
Εν κατακλείδι γράψτε αυτό το οποίο πραγματικά σκέφτεστε στο νήμα συζήτησης το οποίο αρμόζει (προσωπική μου εκτίμηση δε ότι "αγνές απορίες" του τύπου "μονο καθηγητες του δημοσιου υπαρχουν εδω;" ενέχουν διχαστικό τόνο τον οποίο αναφέρετε ότι απεύχεστε...
Την τελευταία λοιπόν προτροπή σας μάλλον θα πρέπει να την απευθύνετε στον mpravo ο οποίος άλλωστε έκανε και το σχόλιο.
συγνωμη , αλλα μονο καθηγητες του δημοσιου υπαρχουν εδω;
Διαφορετικά με ψέγετε γιατί έκανα αναφορά σε συγκεκριμένα μόνο λεγόμενα σας και εσείς μου προσάπτετε σχόλια που έχουν κάνει άλλοι. Είναι σωστό αυτό;