Συνάδελφοι εδώ σαν κλάδος εξαφανιζόμαστε σαν κλάδος από την δευτεροβάθμια και εμεις ασχολούμαστε με τα θέματα του ΟΕΦΕ; Οι τεχνολόγοι θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη από εμας αν δεν σοβαρευτούμε και κινητοποιηθούμε. Θα καταντήσουν οσοι μείνουν γραφικοί σαν τους συναφέλφους της Καλλιτεχνικής Παιδείας στα γυμνάσια και θα γίνουν τα παιδιά για όλες τις δουλειές στα λύκεια.
Στις 26 Ιουνίου να είμαστε ολοι στην συνέλευση της ΠΕΚΑΠ. ΟΛΟΙ!!!
Και υπενθυμίζω: ο Κατρούγκαλος τον Σεπτέμβρη θα κάνει την δική του κινητικότητα στο υπουργείο Παιδείας. Ποια ειδικότητα εκπαιδευτικών περισσεύει σε επικίνδυνο βαθμό ; Δύσκολη η απάντηση αλλά με λίγη σκέψη θα βρεθεί.
Αυτά που θα γράψω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση μομφή προς τα σενα pthomop. Σαφώς και πρέπει να συμμετέχουν όλοι σε τέτοιες δράσεις
Τα θέμα όμως είναι ποιοι είναι οι ΟΛΟΙ
Εγώ που είμαι καθηγητής σε φροντιστήριο δεν μπορώ να γραφτώ στην ΠΕΚΑΠ ως κανονικό μέλος, παρά μόνο ως δόκιμο ή όπως αλλιώς λέγεται. Άρα δεν έχω δικαίωμα ούτε να ψηφίσω αυτόν που θεωρώ ικανότερο να με εκπροσωπήσει ούτε να θέσω υποψηφιότητα. Το θεωρείς ορθολογικό εσύ αυτό;;
Εγώ σου λέω ότι έχουν δίκιο..Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι..Υπάρχουν βέβαια και σοβαροί άνθρωποι στην ΠΕΚΑΠ που έχουν προσπαθήσει πολύ
Σε μία από τις προηγούμενες λπν συνεδριάσεις είχα πάρει το μικρόφωνο και είχα ζητήσει να ενταχθούμε και μείς, οι "κακοί" φροντιστές κατά κάποιους, στην ένωση ενεργά, και να βοηθήσουμε. Συνάντησα αδιαφορία και μάλιστα από κάποιους αντίδραση..Λες και εγώ δεν είμαι ένας εν δυνάμει συνάδελφος....Μου εξήγησαν ότι θέλει αλλαγή στο καταστατικό, πράγμα χρονοβόρο κτλ, αλλά δεν είδα να γίνεται κάποια κίνηση
Η ουσία λπν είναι ότι η ΠΕΚΑΠ είναι λπν η ένωση των καθηγητών του Δημοσίου. Τέλος..Όλοι οι υπόλοιποι απλά ακολουθείτε και κάνετε ότι επιδιώκει η ΠΕΚΑΠ
Για να μην σου πω την νοοτροπία ορισμένων ότι κακώς επιδιώξαμε το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα, γιατί έτσι χάνουμε ώρες απο τη Γ Λυκείου (Πράγματι, χάνετε ένα δίωρο από τα τμήματα της Θεωρητικής, τα παιδιά της οποίας από τώρα διαμαρτύρονται που δεν θα κάνουν ΑΕΠΠ). Όταν η ακαδημαική κοινότητα στο ζητάει, όταν παγκοσμίως η Πληροφορική συμμετέχει ενεργά στις εξετάσεις, υπάρχουν συνάδελφοι του δημοσίου που κοιτάνε την πάρτη τους και μόνο..Εχει ρωτήσει κανεις λπν, τους υπόλοιπους συναδέλφους του ιδιωτικού τομεά τι τραβάνε για να συμπληρώσουν αυτοί το ωράριο τους ή τι τραβήξανε απο θέμα ψυχολογίας τα τελευταία 2 χρόνια;;;
Πες μου λπν τώρα ένα λόγο, να κατέβω και γω στην γενική συνέλευση;; Για να υποστηρίξω αυτόν που προτιμάει το δίωρο γενικής παιδείας απο το πανελλαδικώς εξεταζομενο;; Για να νοιώθω παρείσακτος; Για να με κοιτάνε καλά καλά επειδή είμαι φροντιστής λες και εμείς είμαστε η ειδικότητα με τις πολλές φροντιστηριακές ώρες;
Δεν μπορούμε λπν σαν κλάδος να εξαρτιόμαστε απο 4-5 άτομα που τρέχουν στην ΠΕΚΑΠ και τους μόνιμους 50 που κατεβαίνουν στις συνελεύσεις..(Για να μην σου αναφέρω την συγκέντρωση έξω απο τη Βουλή τέλη Αυγούστου 2013...)
Στο δια ταύτα λπν...Χρειαζόμαστε 1 ένωση, όπου να μαστε όλοι οι Πληροφορικοί μαζί!! Αλλιώς θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε την η 1 μέρα την ανακοίνωση της ΠΕΚΑΠ, την επόμενη την ανακοίνωση της ΕΠΕ και που και που καμία ανακοίνωση και απο την ΕΠΥ...Και όχι τπτ άλλο να μας τρολάρει ο καθε savant, o καθε Κοντοπίδης και η κάθε κότα που δεν έχει τα κότσια να διατυπώσει επώνυμα την άποψη της και να μας λέει συντεχνεία όταν απο το Υπουργείο Παιδείας τα τελευταία χρόνια μας π#$@#$ι κανονικά σαν ειδικότητα..
Το θεμα λπν της συγκέντρωσης, γενικής συνέλευσης θα έπρεπε να είναι πρώτα πως θα ενωθούμε όλοι οι Πληροφορικοί και ΟΧΙ η κινητικότητα του Κατρούγκαλου...