To ίδιο
Το πρόβλημα που έχει το σχέδιό σου είναι ότι οι "ιατρικές σχολές-πεδίο χημείας", οι "πεδίο χημείας-πληροφορικής" και το "πεδίο πληροφορικής-αοθ" χρειάζονται
υποχρεωτικά 5 μαθήματα (μαζί με το μάθημα νελ). Ενώ ο νόμος, τον οποίο μάλλον δεν θέλουν να αλλάξει, λέει ότι μέγιστο 4 μαθήματα επιτρέπονται για κάθε σχολή.
Τώρα που το ξαναβλέπω πάντως, με τον όρο "πεδίο" μάλλον εννοείς το 5 μάθημα που ξεκλειδώνει. Όμως σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αλλάξεις την ορολογία, να ξεκαθαρίσεις στο πινακάκι σου τι είναι πεδίο και τι σχολή.
Δηλαδή στην τελευταία στήλη να γράψεις:"Ιατρικές Σχολες","
Πεδιο Ιατρικής-Χημείας","Πεδίο Χημείας-Πληροφορικής","
Σχολές Χημείας","
Σχολές Πληροφορικής","Πεδίο Πληροφορικής-Οικονομιας","Σχολές Οικονομίας".
Επίσης στις "Ιατρικές σχολές" για λόγους συμμετρίας στις σχολές και στα πεδία (οι σχολές σχηματίζονται με το 3 μάθημα και τα πεδία με το 4ο) θεωρώ ότι η βιολογία πρέπει να είναι γραμμένη στο 1ο μάθημα και στο 4ο μάθημα να έχει κενό.