Συνάδελφε fof συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, να σου θυμίσω μόνο ότι στον τελευταίο διαγωνισμό ΑΣΕΠ από τους 3.500 αποφοίτους ΤΕΙ πέτυχαν τη βάση μόνο οι 34 ή 38 αν θυμάμαι καλά? Αν γίνει αυτό μάλλον κάποιοι θα έχουν πρόβλημα, δε νομίζεις?
Για αυτό ο κλάδος της πληροφορικής είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Κανέναν δεν συμφέρει έστω μια στοιχειώδης αξιολόγηση γιατί οι μισοί απλά δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο διότι νομίζουν πως πληροφορική=ΤΠΕ.
Συγγνώμη για τον ύφος μου αλλά διαβάζω αυτή τη συζήτηση και είμαι πραγματικά εξoργισμένος. Μιλάμε ότι συζητάμε τα αυτονόητα. Ότι κάποιος με πτυχίο πληροφορικής γνωρίζει την επιστήμη της πληροφορικής καλύτερα και σε μεγαλύτερο εύρος από κάποιον που δεν έχει τον αντίστοιχο πτυχίο. Αυτό είναι αυτονόητο σε όλους τους κλάδους εκτός όμως από τον δικό μας, όπου έχουν βολευτεί χιλιάδες άσχετοι με τον αντικείμενο (ξέρουν τουλάχιστον καλό word, excel και DOS) . Και δεν μιλάω μόνο για αυτούς που δεν έχουν πτυχίο που γράφει "πληροφορική" αλλά και για αυτούς που έχουν πτυχίο που μαζί με κάποιες λέξεις έχει την λέξη πληροφορική (π.χ. Βιομηχανική Πληροφορική με βάση 6000 μόρια και ΤΕΙ Αυτοματισμού που δεν ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ).
Για αυτό κανείς από τους άλλους κλάδους δεν θα μας πάρει στα σοβαρά, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε εμείς οι ίδιοι να υποστηρίξουμε το αντικειμενο μας πως περιμένουμε να το κάνουν οι άλλοι. Είναι φανερός ο δρόμος που οδηγείται ο κλάδος μας, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των άλλων ειδικοτήτων, και μου κάνει εντύπωση που κάποιοι εδώ το θεωρούν υποβιβασμό και πιστεύουν ότι μπορούν να διδάξουν "υψηλές" έννοιες πληροφορικής. Για να τις διδάξεις αυτές πρέπει να τις ξέρεις κιόλας και για να τις ξέρεις πρέπει να τις έχεις σπουδάσει. Και δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω αλλά οι μισοί δεν έχουν ιδέα καν τι είναι πληροφορική, οπότε θα καταλήξουν να κάνουν μόνο αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή τεχνική στήριξη.
Απλά πράγματα, αλλά μάλλον (ηθελημένα) όχι τόσο απλά για κάποιους εδώ.
πάλι ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου από τους διαχειριστές
ΥΓ. Για να μην το ξεχάσω υπάρχει θεολόγος που είναι σχολικός σύμβουλος πληροφορικής έτσι? για να μην ξεχνιόμαστε, γιατί διάβασα ότι δεν υπάρχουν πια θεολόγοι που κάνουν πληροφορική
Συνάδελφε mb, όποιος φοβάται, γίνεται δούλος χωρίς να το καταλάβει 
Αξιολόγηση στον κλάδο μας θέλουμε;;;
Να δώσουμε πάλι ΟΛΟΙ ΑΣΕΠ και όσοι δεν παίρνουν την βάση να απολύονται! Χεχε….
(όταν είμαι καλή, είμαι πολύ καλή. Όταν όμως είμαι κακιά, είμαι καλύτερη!
)