για σκεψου δλδ να εχω οργανικη τα τελευταια 20 χρονια και να παιρνω μεταθεση και να βρισκομαι στη διαθεση... τι σημαινει αυτο? οτι αν διωξουν κοσμο θα ειμαι πρωτος στη λιστα?
Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο? να διώξουν... δεν λέω κάτι τέτοιο, δεν το ξεστομίζω καν. Δεν καταλαβαίνω.
1. Εγώ το μόνο που λέω είναι ναι στην οργανική για να ξέρω που θα ανήκω την επόμενη χρονιά, όχι στην αβεβαιότητα του που θα είμαι.
Τώρα αν το σχολείο που έχω οργανική βγάλει 3, 4, ή 2 ώρες κενό π.χ. λόγω 30 τμήματα και ας έχω οργανική αυτές τις ώρες δεν θα πάω να τις συμπληρώσω σε άλλο σχολείο?
Θα πάω και θα με πάνε!!!
Άλλο λοιπόν να είμαι σε ένα σχολείο και να πάω να συμπληρώσω 3 - 4 ώρες στου .... την άκρη ... και άλλο σε 2 ή 3 σχολεία για να συμπληρώσω 21 ώρες.
Έτσι δεν είναι?
2. (Νομίζω πως και χάλια να είναι το σχολείο όπως το δικό μου διευθυντής - σύλλογος κτλ δεν άλλαξε ούτε μια στιγμή η απόφασή μου πως αφού γύρισα από Κυκλάδες κτλ κτλ ήρθα κοντά και θα μείνω).
Άλλωστε ποιός μας λέει πως στο σχολείο που έχουμε ακούσει τα απίστευτα καλά δεν αλλάζει σε μια νύχτα!
π.χ. Στο δικό μου ΦΟΒΕΡΟΣ Διευθυντής ΦΟΒΕΡΟ team συλλόγου.. και φέτος μια απόσπαση ο Διευθυντής στον 3ο του χρόνο και μεταθέσεις το υπέροχο team και η κατάσταση στο έλα να δεις!!!