Είχα μια απίθανη συγκέντρωση σήμερα με τον σχολικό σύμβουλο!!!!
Μας κάλεσε λέει των Γυμνασίων... 6 άτομα. Πήγαμε!!!
Λοιπόν..
Εφόσον είχε ανάψει η συζήτηση με αυτό που σας κρατάω έκπληξη και θα σας γράψω στο τέλος του μηνύματος!!
Έκανα την πιο κάτω ερώτηση να δω τι θα πει:
ποιες είναι οι αρμοδιότητες του συμβούλου ?
Η απάντησή του:
Εγώ το μόνο που κάνω ως σχολικός σύμβουλος είναι
να σας μεταφέρω τα νέα του υπουργείου και να κάνω μια συνάντηση να μιλήσουμε για το μάθημα!!!!!
Άλλη ερώτηση...
Τα email από τους καθηγητές Πληροφορικής τα έχετε...
απάντησή ΌΧΙ δεν τα έχω!!! (τόσο απλά)
ερώτηση πόσα χρόνια είστε σύμβουλος..
Απάντηση 4 χρόνια!!!
Τι κινήσεις έχουν γίνει για το μάθημα της Πληροφορικής...
Ε ντάξει!!! έχουμε ένααααααααα στοοοοοοο alfavita που το υπογράψαμε όλοι οι σύμβουλοι.
Και???
Εντάξει τι να κάνουμε να σκοτώσουμε? Αυτά α!! έγραψε και μια εφημερίδα...
Εντάξει!!!

.................

Ερώτηση: Εσείς τι έχετε να πείτε για την Κατάργηση της Πληροφορικής?
Απάντηση: Εγώ δεν νομίζω πως θα βγει έξω η Πληροφορική γιατί
τι θα κάνουν τα σχολεία χωρίς εμάς? Τι θα κάνει το Λύκειο?
(Συνάδελφοι... Έχει γυρίσει το μυαλό μου ανάποδα!!! Λέω δεν μπορεί.. δεν άκουσα καλά.. δεν μπορεί να συμβαίνει...)
Ξεστομίζω....
Δηλαδήηηη?
Απάντηση: Κρατάμε τα σχολεία στα χέρια μας ως
γραμματειακή υποστήριξη και
αυτό είναι το ατού μας για να
μην μας πετάξουν έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα γίνει χαμός με τους Διευθυντές αυτοί είναι που με κάτι τέτοιο θα αντιδράσουν και έτσι δεν μας πετάνε έξω!!!
Εγώ:
Δηλαδή η τοποθέτησή σας είναι.. πως μας έχουν ανάγκη ως γραμματειακή υποστήριξη και έτσι δεν θα μας πετάξουν έξω?
Απάντηση: Δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί σε αυτό.. είναι η αλήθεια.. μας χρειάζονται.
Όλες αυτές οι κουβέντες που γράψαμε και στο alfavita είναι τα παχιά τα λόγια.. γιατί κάπως πρέπει να τοποθετηθούμε να έχουμε επιχειρήματα.. και είπαμε για [ δεν ήξερε ] είπαμε για... είπαμε για αλγοριθμοπρογραμματισμικες κατανοήσεις για να.... για να μας.... μόνο με αυτά τα λόγια θα μας απαντούσαν στα επιχειρήματά μας!!!!!!!!
Έχω φύγει!!!
Μην διανοηθεί άνθρωπος να μου γράψει πως υπάρχουν εξαιρέσεις και μην τους βάζουμε όλους στο καλάθι!!!
Τελείως "Δημοκρατικά". Μην διανοηθεί!!
Σας παρακαλώ.. όχι τώρα!!!