ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ 300 ΠΑΙΔΙΩΝ
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟI ΑΠΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 2010 ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ
ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ EXCEL . ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ESCHOOL ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.
ΣΗΜ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΧ ΧΡΟΝΙΑΣ 09-10 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ MAIL OY TEXNIKOY ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΗ δ-ΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ.
ΑΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ eschool για τη χρονια 10-11 ΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕ19-20?
Αγαπητέ συνάδελφε,
Με κίνδυνο "να μου την πουν" κάποιοι συνάδελφοι σου απαντάω εδώ και δε σε παραπέμπω στο άλλο thread για το eschool.
Λοιπόν θα σου πρότεινα το εξής: Βγάλε τα αποτελέσματα με τη Δ- βάση και ΜΕΤΑ κάνε μετάπτωση σε eschool για να το δουλέψεις από Σεπτέμβρη ενημερωμένο με όλη την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Φυσικά πρέπει πρώτα να κάνεις
ακύρωση της προηγούμενης μετάπτωσης που έχεις ήδη κάνει όπως λες. Το support, αν στείλεις mail, σου στέλνει δυο αρχεία με τα οποία μπορείς να ακυρώσεις μια μετάπτωση και να έχεις το eschool "καθαρό" - άδειο από στοιχεία, οπότε πας μετάπτωση από την αρχή.
Σημειώνω ότι το support απαντά σχεδόν άμεσα στα mail, τηλέφωνο δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω. Επίσης η επίσημη προθεσμία για την λειτουργία του eschool είναι η 30-06-2010 άρα δεν υπάρχει κανενός είδους κόλλημα να βγάλεις πρώτα αποτελέσματα και μετά να κάνεις ότι είναι να κάνεις.
Ελπίζω να βοήθησα.