Δεν ξέρω ποιά τεκμήρια - αποδείξεις έχεις συνάδελφε για το ΑΦΑΝΤΟ της ΠΕΚΑΠ, ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο θέμα του e-school. Πολύ θα ήθελα να μου αναφέρεις μερικά, πριν αναφέρω και εγώ ορισμένες μου διαπιστώσεις σχετικά με το ρόλο ορισμένων συναδέλφων σε σχέση με το e-school....
Άκου καλέ μου άνθρωπε και συνάδελφε,
συνήθως δεν τσιμπάω ούτε είναι στις προδιαγραφές μου να κοντράρομαι. Αν αρχίσουμε αυτό το παιχνίδι με οποιονδήποτε, τότε μάλλον θα βγάλουμε τα ματάκια μας μόνοι μας. Προτιμώ να λέω απλά τη γνώμη μου και δεν με ενδιαφέρει να γίνω διάσημος επειδή την είπα ούτε να δημιουργήσω εντυπώσεις. Και, επειδή ως ΠΕΚΑΠ συνήθως είστε σύμφωνοι με όσα μας αναφέρατε στις τελευταίες διημερίδες, υποθέτω ότι είστε σε θέση να ακούσετε και κάποια κριτική, πόσο μάλλον από άτομα που την ασκούν καλοπροαίρετα...
Η γνώμη μου λοιπόν - την οποία ποτέ δεν ντράπηκα να πω - είναι αυτή που ανέφερα. Καλώς ή κακώς, εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι ιδιαίτερο που να θυμίζει ΠΕΚΑΠ και eschool, που να στοχεύει στην επίλυση ορισμένων κενών σχετικά με το σχεδιασμό και τη λειτουργία του. Ενδεχομένως να είναι δικό μου το πρόβλημα, να έχω κενό αντίληψης ή ελλειπή ενημέρωση. Θα φροντίσω να ανατρέξω στο αρχείο μου και αν χρειαστεί, θα επανέλθω. Και δεν κωλώνω να ζητήσω συγνώμη! To φραστικό λάθος μου, που έγινε από βιασύνη και το διορθώνω εδώ, είναι ότι έγραψα μεταφορικά το "εδώ και χρόνια", ενώ στην πραγματικότητα εννοούσα τα τελευταία 2 χρόνια που ασχολούμαστε με το eschool, από τις αρχικές του φήμες μέχρι την εγκατάστασή του σε σχολεία. Για το λόγο αυτό έγραψα τη λέξη "νομίζω", διαφορετικά θα μιλούσα με βεβαιότητα. Δε με ενδιαφέρει - ούτε είμαι αρμόδιος - να κρίνω το έργο της πεκάπ, της έπυ κ.λπ., ούτε με ενδιαφέρει να ακυρώσω όσα έχετε κάνει μέχρι σήμερα, ούτε γνωρίζω τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργείτε.
Κατά τα άλλα, συγχωρήστε με, αλλά μερικές φορές εισπράττω ότι κάποιοι άνθρωποι των ενώσεων πληροφορικής (δεν αναφέρομαι προσωπικά) είναι περισσότερο συνάδελφοι με τους διοικητικούς του υπουργείου. Έγραψα ότι αυτό εισπράττω, ίσως επειδή είμαι στη Φωκίδα... Και ένα τελευταίο αγαπητέ ΓΓ: γνωρίζεις πολύ καλά ότι η παιδεία μας έχει σαφώς περισσότερο σημαντικά προβλήματα, από το να ασχολείται κανείς με όσα λέει ο Μπουκουβάλας...
Συγχωρέστε με που με όσα έγραψα ξέφυγα από τον στόχο της συγκεκριμένης δημοσίευσης, που δεν είναι το eschool επί της θεωρίας αλλά είναι το eschool επί το έργον...