Γεια σας,
τα θέματα ήταν επιεικώς απαράδεκτα . Σόρυ , δε μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση.
Συγκεκριμένα έγραψα 19,2 και αυτό επειδή έχασα από το Σωστό Λάθος το 1ο ...
Με τα απλούστερα προβλήματα ... Είχα την εντύπωση και εξακολουθώ να πιστεύω πως αφορά κυρίως το top to down algorithm designing method . Τώρα τι να κάνουμε , δε κάθισα να διαβάσω τα small prints του βιβλίου. Που το 'χει σε παραπομπή της παραπομπής, ώ παραπομπή.
Επίσης, έχασα αυτό με τα δεδομένα ζητούμενα. Έχω να ρωτήσω κάτι, άνευ αυτού που γράφει το σχολικό εγχειρίδιο. Παιδιά, σε έναν υπολογιστή το πρόβλημα δε το αναθέτουμε όταν έχουμε πολλά ζητούμενα ; Π.χ. πάρτε μια πολυωνυμική εξίσωση 15ου βαθμού και δοκιμάστε να τη λύσετε με το χέρι ! Οι υπόλοιποι ας το βάλουν στο mathematica ...
Δηλαδή, my point is: Ντάξει, οκ, data χρειάζεται όντως, αλλά το ότι έχουμε πλήθος δεδομένων , δε σημαίνει πως θα αναθέσουμε και το πρόβλημα στον υπολιγστή σων και καλά. Αντιθέτως δε, όταν έχουμε ΠΟΛΛΑ ζητούμενα, είναι επιτακτική η ανάγκη και επιβάλλεται να θέτουμε το πρόβλημα στον υπολογιστή. (Πάρτε το παράδειγμα με το πάρτι πχ για τα πολλά δεδομένα)
Έχω ασχοληθεί με τον προγραμματισμο΄και το coding για αρκετό καιρό, ήξερα πολλά παραπάνω απ' αυτά που έγραφε το βιβλίο, αλλά τι κατάλαβα ; Ένας μέτριος έγραψε παραπάνω από εμένα. Και δεν είμαι απ' αυτούς που διατυμπανίζουν ότι ξέρουν , αλλά ρε παιδιά σε ένα τέτοιο μάθημα μου φαίνεται εντελώς γελοιό να ψάχνουν κομμάτια που στην ουσία είναι ανύπαρκτα και απαρατήρητα μέσα στο βιβλίο. (Όσοι το έβαλαν, ήσαν τυχεροί, μη νομίζετε ότι κάθισαν και το ανέλυσαν ή και γω δε ξέρω τί.)
ΕΠίσης, οι διαφορές του compiler και interpreter δεν είναι καθόλου fixed & standard, αλλά αλλάζουν από programming language σε programming language.
Αγανακτισμένος πραγματικά με τα άθλια θέματα,
Στέλιος