Ευχαριστώ και εσένα Παναγιώτη (pgrontas).
Μπορεί κάποιος να κάνει αποθήκευση της σελίδας τοπικά και να το τρέξει offline. Για την αποθήκευση του κώδικα όμως (όταν με το καλό υλοποιηθεί) θα πρέπει να έχει σύνδεση. Προς το παρόν δεν έχω σκοπό να φτιάξω και έκδοση που να λειτουργεί αυτόνομα τοπικά. Όποιος δεν έχει σύνδεση όμως μπορεί να αποθηκεύει σε txt (π.χ. με το notepad) τα αρχεία και να τα φορτώνει με αντιγραφή επικόλληση.
Βέβαια καλό είναι να μη γίνει αυτό από κάποιον που έχει σύνδεση γιατί συνεχώς γίνονται προσθήκες και διορθώσεις στην εφαρμογή. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά που επισκέπτεστε την σελίδα ξαναφορτώνει.
Όσον αφορά τον χρόνο που κάνει να φορτώσει : Όταν σταθεροποιηθεί κάπως η εφαρμογή τότε θα φορτώνει μόνο την πρώτη φορά που κάποιος θα μπαίνει και στην συνέχεια θα γίνεται φόρτωση από την λανθάνουσα μνήμη του φυλλομετρητή. Προς το παρόν, υπομονή

Η εξαγωγή σε ΓΛΩΣΣΑ, η καταγραφή εισόδου, το γέμισα πινάκων με τυχαίες τιμές, η εξαγωγή πίνακα τιμών, αλλά και άλλες υποστηρικτικές δυνατότητες (όπως δημιουργία ασκήσεων από τον διδάσκοντα, ομάδες μαθητών, ανακοινώσεις σχόλια , αξιολόγηση ασκήσεων, κατηγοριοποιήσεις ασκήσεων κτλ) είναι πράγματα τα οποία είχα στο μυαλό μου από την αρχή. Προφανώς δεν μπορούν να υλοποιηθούν όλα σε μια στιγμή (εκτός αν κάποιος άλλος θέλει να βοηθήσει

. Σιγά σιγά όμως και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και ΑΕΠΠ στο πρόγραμμα σπουδών έχω σκοπό να προσθέτω μία μία αυτές τις δυνατότητες . Όχι όμως άμεσα μιας και δεν έχω τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο.