Νομίζεις ότι έχουν όλοι την όρεξή σου, να σου στέλνουν μήνυμα κάθε φορά που τους θίγεις;
Είναι καθήκον των διαχειριστών να διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια του χώρου. Όταν γράφηκες στο φόρουμ, συμφώνησες με τους κανόνες χρήσης του. Εάν δεν σου αρέσουν και θες να προσβάλλεις συνεχώς τους συνομιλητές σου, μπορείς απλά να ξεγραφτείς.
Είναι ποιό σωστός τρόπος ο καθένας που θίγεται πρώτα να ζητάει από αυτόν που τον θίγει να διαγράψει τα λεγόμενα, και μετά
να ζητάει από "αστυνόμους" και "δικαστές" να επέμβουν.
Επίσης το άλλο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θέλουν να είναι "αυτεπάγγελτα" "αστυνόμοι" χωρίς να τους ζητηθεί.
Παραθέτω μερικά. Μάλιστα τα κρομανιόν κτλ θα έπρεπε να τα είχαμε σβήσει και να σε είχαμε ξανακάνει ban, αλλά προφανώς κανένας διαχειριστής δεν είχε όρεξη να ξαναασχοληθεί μαζί σου και δεν έφερε το θέμα προς συζήτηση.
κτλ κτλ, τα μηνύματά σου είναι γεμάτα από προσβολές σε συναδέλφους, είτε άμεσες είτε έμμεσες.
Το "κρομανιόν" θίγει μια κατηγορία γενικά, και όχι κάποιον προσωπικά.
Κατά την γνώμη μου δεν είναι προσωπική προσβολή αλλά χαρακτηρισμός μιας συγκεκριμένης συμπεριφοράς αυτών
που φωνάζουν, κάνουν διαδηλώσεις ή πετάνε μολότωφ, χωρίς να υπάρχει τελικά θετικό αποτέλεσμα από όλα αυτά.
Για τα υπόλοιπα, και όσον αφορά τις προσβολές μου προς εσένα προσωπικά, δεν μου ζητήσες να διαγράψω κάτι.
Πρώτα με διαγράψατε, και εκ των υστέρων έρχεστε και μου λές "να οι προσβολές σου".
Θα ήταν ποιό απλό να μου ζητήσεις να σβήσω αυτό που σε προσβάλει, αν και διευκρίνησα ότι ήταν υποθετικός ο λόγος
και ίσχυε υπό προυπόθεση συγκεκριμένης συμπεριφοράς.
Τώρα όσον αφορά τις προσβολές προς άλλους, στόμα έχουν , μιλιά έχουν, μπορούν να μου το ζητήσουν ευθέως.
Τώρα αν αντί να το ζητήσουν σε μένα, προτιμίσανε το "κύριε κύριε, αυτός με πείραξε" τι να πω, το θεωρώ παιδιάστικη συμπεριφορά αυτό.
Δεν συμφωνώ γενικά με την λογική των "αυτόκλητων" λογοκριτών, πόσο μάλλον αν οι φερόμενες ως προσβολές απευθύνονται σε ανωνυμους.