Νομίζω ότι η συγκεκριμένη προσωπική επίθεση δεν έχει καμία σχέση με το thread, δυστυχώς κατεβάζει το επίπεδο του φόρουμ και δεν δείχνει καλή εικόνα στους μαθητές που διαβάζουν, έχουν δώσει πανελλήνιες και έχουν την αγωνία τους για τα αποτελέσματα.
Θα απαντήσω μια φορά επειδή το συγκεκριμένο μέλος έκανε προσωπική επίθεση σε μένα ως διαχειριστή και άφησε υπόνοιες για όλη την ομάδα κάτι πολύ σοβαρό.
κύριε Πέρδο γράψατε
Και εγώ παρακαλώ να σχολιάζονται αυτά που γράφω και να μην διαστρεβλώνονται.
Βέβαια δικό σας είναι το forum οπότε μπορείτε να τα αλλάξετε όποτε θέλετε.
Πρώτη φορά θα είναι άλλωστε;
Από το παραπάνω μήνυμά σας αφήνετε σοβαρές υπόνοιες ότι κάποιος διαχειριστής τροποποίησε
δικό σας μήνυμα κάτι πολύ σοβαρό.
Στη συνέχεια αναφέρετε ότι τελικά το πρόβλημα είναι πως εγώ διέγραψα δικό μου μήνυμα το οποίο μάλιστα όπως παραδέχεστε:
Γιατί σβήστηκε αργότερα; Δεν προσέβαλλε κανένα. Μία άποψη ήταν.
Άρα λοιπόν το πρόβλημα σας είναι ότι πριν ένα χρόνο διέγραψα ένα μήνυμα που έγραψα, το οποίο ήταν μια άποψη που δεν αφορούσε και δεν ενοχλούσε κανέναν.
Λοιπόν να σας πω κάτι? Ειλικρινά δεν θυμάμαι, μπορεί αντί για τροποποίηση να το διέγραψα κατά λάθος και επειδή δεν είχα χρόνο, να απάντησα την άλλη μέρα.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ εγώ δεν θυμάμαι τι γράφω , θυμάστε εσείς και από ότι βλέπω κρατάτε και προσωπικό αρχείο με τα μηνύματά μου με ώρα λεπτό κλπ.
Τουλάχιστον από εδώ και πέρα δεν θα έχουμε το άγχος μην πέσει το στέκι και δεν έχουμε πάρει backup.
Αν λοιπόν έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί μου παρακαλώ με προσωπικό μήνυμα, ώστε να μην ενοχλούμε και τον κόσμο που διαβάζει, γιατί από ότι φαίνεται δεν έχετε κάτι να καταλογίσετε στους διαχειριστές εκτός από το γεγονός ότι κάποιος, κάπου, κάποτε διέγραψε ένα δικό του μήνυμα, κάτι το οποίο πιθανότατα δεν έχει συμβεί, δεν το θυμάμαι και δε νομίζω να αφορά και κανέναν.