Γενικό Λύκειο > Θεωρία

Tester classes

(1/3) > >>

Παναγιώτης (Πανίκας) Αραπάκης:
Αγαπητοί συνδαιτυμόνες καλησπέρα σας, παίρνω το θάρρος να αναφέρω ότι έχω κάνει μία προσπάθεια να φτιάξω tester classes γραμμένες σε java σε περιβάλλον eclipse. Οι κλάσσεις αυτές, συγκρίνουν διαφορετικές προσεγγίσεις ενός αλγορίθμου (π.χ ανταλλαγή τιμών), χρονομετρούν και βγάζουν ποσοστά επιτυχίας της μία μεθόδου επί της άλλης. Το ερέθισμα το πήρα όταν στο μάθημα του ΑΕΠΠ προσεγγίζαμε την επίλυση ενός προβλήματος με διαφορετικές μεθόδους. Όποιος ενδιαφέρεται προσφέρομαι να παρέχω τις κλάσσεις. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο.

bugman:
Γιατί το έκανες σε Java;

Παναγιώτης (Πανίκας) Αραπάκης:
Και που να το έκανα; Η java διαθέτει ικανοποιητικό μηχανισμό κληρονονικότητας ώστε να υλοποιήσω το ER (Entity Relation) διάγραμμά μου. Στερείται λίγο ταχύτητας λόγο Interpreter και όχι Compiler αλλά κατά τα άλλα είναι εξαιρετική λύση για προγ/σμό και κυρίως άκρως δομημένη (δοξασμένες μέρες της.. Turbo Pascal).

bugman:
Σε Turbo Pascal, έγραφα και εγώ προγράμματα. Το καλύτερο ήταν ένας dissasembler για 6502 επεξεργαστή, το 1987!

Παναγιώτης (Πανίκας) Αραπάκης:
IBM, 8086, με δύο drives, το ένα για boot και το άλλο για TPascal και αποθήκευση του κώδικα (το '92). Σε κάποια φάση στο εργαστήριο, σηκώνω τα μάτια μου και παρατηρώ ότι κάποιος είχε γράχει στο πλαίσιο της οθόνης επάνω αριστερά "VIRTUAL REALITY". Με έπιασε νευρικό γέλιο !!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση