Το Στέκι ως επίσημο φόρουμ του κλάδου

Ξεκίνησε από skoud, 07 Ιουλ 2009, 08:35:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skoud

Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια.
Σας ενημερώνω ότι το ΔΣ της ΠΕΚΑΠ,  στο πλαίσιο της συλλογικότητας και της κοινής δράσης που επιδιώκουμε, θεωρεί ότι το Στέκι των Πληροφορικών είναι ένας ανοικτός, δημοκρατικός και καταξιωμένος χώρος συζητήσεων, κριτικής και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συναδέλφων Πληροφορικής και γιαυτό το αναγνωρίζουμε ως το επίσημο forum του κλάδου.
Ελπίζοντας σε μια ουσιαστική συνεργασία με σκοπό τη συσπείρωση όλων των εκπαιδευτικών Πληροφορικής σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Ενώ οι μαθητές ξέχασαν από καιρό τα λάθη του δασκάλου, αυτός ακόμα τα θυμάται...

Laertis

Οπς να και τα εύσημα απο την ΠΕΚΑΠ παιδιά  :)

Για πολλοστή φορά συγχαρητήρια, πρωτίστως στον Άλκη, και μετά στους υπόλοιπους, γιατί το στέκι ήταν και είναι, αν όχι το πρώτο, απο τα πρώτα fora με τα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο συνάδελφος Σ. Κουνάδης, και όπου πρωτολειτούργησε και εφαρμόστηκε στην πράξη η πολυπόθητη συσπείρωση του κλάδου της Πληροφορικής.
Εύχομαι - και είμαι σίγουρος- πάντα επιτυχίες.

Καλό καλοκαίρι σε όλους (και πάμε για το 3ο εκατομμύριο)  8)
Νικολακάκης Γιώργος
Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων
Καθηγητής Πληροφορικής
http://users.sch.gr/gnikola

stratosg

Ωραία, θετικό ότι η ΠΕΚΑΠ αναγνωρίζει το Στέκι ως το επίσημο forum του κλάδου, θετικότερο ότι μεταξύ μας οι συμμετέχοντες συμφωνούμε αλλά και ενίοτε διαφωνούμε πάντοτε υπό τη σκέπη του αλληλοσεβασμού, αλλά το θετικότατο είναι ότι ότι έχουμε ένα κοινό σκοπό τη συσπείρωση και το καλό του κλάδου.

Προσωπικά σας ευχαριστώ που μου δίνετε ένα βήμα να μπορώ να εκφράζω τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μου. Καλό καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο όλοι πάλι πίσω για νεές θάλασσες και άγνωστους ορίζοντες.

Στράτος
Να φοβάσαι εκείνον που δεν έχει να χάσει τίποτα.

ntzios kostas

Άλκη πρώτα σε εσένα θα ήθελα και εγώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σου.

Όμως ένα μπράβο ανήκει και σε πάρα πολλούς ενεργούς συνάδελφους, που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν μέσα από αυτό το forum να ενημερώσουν και να ενημερωθούν για πολλά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας. 

Ελπίζω και εγώ σε περισσότερο κόσμο από την νέα χρονιά και τα καλύτερα για τον κλάδο μας.

Υγιέστατο καλοκαίρι σε όλους σας. 

Το μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών δεν έχει σαν στόχο την εκμάθηση κάποιου συγκεκριμένου προγραμματιστικού περιβάλλοντος ούτε την καλλιέργεια προγραμματιστικών δεξιοτήτων από τη μεριά των μαθητών. Δεν αποσκοπεί στη λεπτομερειακή εξέταση της δομής, του ρεπερτορίου και των συντακτικων κανόνων κάποιας γλώσσας...

alkisg

Παράθεση από: http://pekap.blogspot.com/2009/07/blog-post.html
Η Ένωση μας, στο πλαίσιο της συλλογικότητας και της κοινής δράσης που επιδιώκουμε, θεωρεί ότι το Στέκι των Πληροφορικών είναι ένας ανοικτός, δημοκρατικός και καταξιωμένος χώρος συζητήσεων, κριτικής και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συναδέλφων Πληροφορικής και γιαυτό το αναγνωρίζουμε ως το επίσημο forum του κλάδου. Γι αυτό το λόγο δεν δημιουργούμε άλλο ένα forum και παραμένουμε κοντά σας με το ιστολόγιο και το νέο ανανεωμένο δικτυακό μας τόπο www.pekap.gr. Ψηφίστε και στο σχετικό δημοψήφισμα περί facebook...

Ευχαριστούμε την ΠΕΚΑΠ για την αναγνώριση και ανταποδίδουμε τα συγχαρητήρια για την εκτενή προσφορά της αλλά και για την πολύτιμη δυνατότητα συσπείρωσης που έδωσε στον κλάδο μας.
Το Στέκι ανήκει και θα ανήκει σε όλους μας· και σε όσους συμμετέχουν στις συζητήσεις, και στους απλούς αναγνώστες, και στους συναδέλφους που ανεβάζουν εκπαιδευτικό υλικό, και στην ομάδα των διαγωνισμάτων, και σε όσους κάνουν τεχνική υποστήριξη... ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του. Κι αν υπάρχουν ιδέες για επέκταση/βελτίωση, θα χαρούμε να τις ακούσουμε.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ncode

Συγχαρητήρια στον Άλκη (και όχι μόνο...) κατά πρώτον, αλλά και στην ΠΕΚΑΠ για την κίνησή της αυτή. Τη θεωρώ πολύ θετική εξέλιξη η οποία ευελπιστώ ότι θα αποφέρει πολλά στον κλάδο. Έχουμε αγώνες μπροστά μας...