Σήμερα παρακολούθησα το 1ο 4ωρο μάθημα για τα Win2000 που έχω στο εργαστήριο και την άλλη βδομάδα το 2ο για το ΠΔΣ.
Ισχύει ότι είπε ο Crazy_Waters. Υπάρχει πρόβλημα με τη μετάδοση εικόνας λόγω των συνδέσεων και του Bandwidth.
Σε εμάς μόνο ο συντονιστής μετέδιδε εικόνα μέσω του Evo κι όχι μέσω του προγράμματος που προβλεπονταν αρχικά. Οι υπόλοιποι ακούγαμε, μιλούσαμε και βλέπαμε ότι μας έδειχνε ο συντονιστής. Εγώ συνδέθηκα απο τον υπολογιστή της γραμματείας που είναι σχετικά σύγχρονος κι όχι απο το εργαστήριο, κι ευτυχώς που έγινε έτσι, γιατί αρκετοί συνάδελφοι που συνδέθηκαν απο τον παμπάλαιο Server win2000 (περίπου 800Μhz, 256Mb ram) είχαν προβλήματα άλλοτε με την εικόνα, άλλοτε μετον ήχο κι άλλοτε με τον συγχρονισμό.
Καλή προσπάθεια, αλλά αν δεν ανανεωθούν τα παλιά εργαστήρια θα μείνει ανεκμετάλλευτη.
Crazy_Waters, δε χρειάζεται να συνδεθείς μέσω εργαστηρίου εκτός αν θέλεις να κάνεις επιτόπου εφαρμογή κάποιων ρυθμίσεων. Αν έχεις πολύ παλιά Pc προτιμότερο είναι μπεις απο κάποιο ταχύτερο, αν υπάρχει. Απο το σπίτι δε ξέρω ....

Για βεβαίωση δεγνωρίζω ακόμη ...