Γενικός σχολιασμός θεμάτων

Ξεκίνησε από gpapargi, Χθες στις 08:23:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gpapargi

Εδώ γίνεται γενικός σχολιασμός των θεμάτων
Γιώργος Παπαργύρης

tsak

έχετε σύνδεσμο του υπουργειου που έχει τα θεματα? Παλιά είχε πιο συγκεκριμένη σελίδα για τα θεματα

akalest0s

"Abstraction is not the first stage, but the last stage, in a mathematical development." MK
"I don't want to write about a high level thing, unless I fully understand about a low level thing" DK

evry

What I cannot create I do not understand -- Richard Feynman
http://evripides.mysch.gr

Akis73

Με μια πρώτη ματιά φαίνονται λιγάκι περίεργα τα φετινά και σε διαφορετικό ύφος από τις προηγούμενες χρονιές. Λογικά σε Β3 και Γ4 θα δυσκολευτουν οι περισσότεροι πιστεύω 

evry

B3 απαράδεκτο και παιδαγωγικά και επιστημονικά.
Τι ακριβώς εξετάζουν αφού τα δίνουν τα j-2, j-1.
Επίσης στον ίδιο πίνακα χύμα διαφορετικά δεδομένα από εννοιολογικής πλευράς.
What I cannot create I do not understand -- Richard Feynman
http://evripides.mysch.gr

Λαμπράκης Μανώλης

Καλησπέρα 

Εμένα μου φαίνονται ίδια με τα περσινά κατά ένα μεγάλο ποσοστό, το θέμα με τις κλασεις και το Δ είναι ίδια σχεδόν.... το β3 πρωτότυπο, δύσκολο σαν σκέψη αλλά λυμένο πρακτικά....το Θέμα Γ θέλει ξανά την περισσότερη σκέψη αναλογικά, το προτελευταίο ερώτημα ειδικά για να γίνει ολόσωστο

Akis73

Δεν ξέρω αν έχει πέσει ποτέ ξανά ταξινόμηση ταυτόχρονα και στο Β και στο Δ.... απίστευτο πραγματικά....

petrosp13

Πολύ εύκολα, καμία σχέση με τα περσινά...
Παπαδόπουλος Πέτρος
Καθηγητής Πληροφορικής

Λαμπράκης Μανώλης

Παράθεση από: petrosp13 στις Σήμερα στις 10:33:33 ΠΜΠολύ εύκολα, καμία σχέση με τα περσινά...
Πέτρο το εύκολα πες οκ, το "" ίδια με τα περσινά "" τα μισά με χαλάει πιο πολυ εμένα 

petrosp13

Το ίδιο είχαν κάνει και οι περσινοί με τα προπέρσινα
Ίδιο θέμα Γ
Παπαδόπουλος Πέτρος
Καθηγητής Πληροφορικής

Λαμπράκης Μανώλης

Ναι ναι, μαζί σου

Edit --> βέβαια το περσινό θέμα Γ  ήταν πιο ιδιαίτερο από το προπέρσινο, ίδια λογικό εννοείται, αλλά πιο δύσκολη επεξεργασία με διπλή συνθήκη και 2 max...το φετινό είναι τα μισά ερωτήματα το περσινό και η αναζήτηση ίδια με το 2024 ας πούμε

tkon

Το "εύκολα θέματα" είναι σχετικό
Για τον καθηγητή ΝΑΙ
Μην ξεχνάμε ότι εξετάζονται μαθητές Γ Λυκείου...

Akis73

Όπως το είπες για τον καθηγητή εύκολα, πχ οι μαθητές σίγουρα θα τρομάξουν όταν δουν πίνακες σε θέμα Γ

Λαμπράκης Μανώλης

Παράθεση από: tkon στις Σήμερα στις 10:44:20 ΠΜΤο "εύκολα θέματα" είναι σχετικό
Για τον καθηγητή ΝΑΙ
Μην ξεχνάμε ότι εξετάζονται μαθητές Γ Λυκείου...
Εγώ αυτό είπα πάντως, το "" εύκολα "" σχετικό είναι, αλλά αν έχεις λύσει τα θέματα 2-3 ετών έχεις δει τα μισά ίδια...το θέμα Γ διαχρονικά κρατάει σχετικά ψηλά τον πήχη...