Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου προσφορά στο μάθημά μας! 
Να σου προτείνω να τρέξεις μια
υλοποίηση ουράς που έχω γράψει και πρόσεξα ότι "χτυπάει" σε κάποια σημεία!
Η υλοποίηση τρέχει σωστά στη ΓλωσσοΜάθεια, όπου την έχω δοκιμάσει.
Για να την τρέξω και στο δικό σου διερμηνευτή, αντικατέστησα τα
<--με
<-Επίσης, είδα ότι δεν υποστηρίζεις σταθερές (εννοώ συμβολικές σταθερές, που δηλώνουμε στο ΣΤΑΘΕΡΕΣ) ως διαστάσεις κατά τη δήλωση του πίνακα, οπότε στον πίνακα έβαλα "καρφωτά" το νούμερο που έχω ως σταθερά Ν.
Σενάριο που δοκίμασα και δεν παίζει σωστά στον δικό σου διερμηνευτή: εισαγωγή δύο τιμών στην ουρά, εξαγωγή μιας τιμής, επιλογή 3 για μετακίνηση της ουράς στην αρχή δύο φορές (η δεύτερη δεν χρειάζεται και εμφανίζει σχετικό μήνυμα), εισαγωγή μιας τιμής στην ουρά.
Δηλαδή με τη σειρά εισάγουμε τα εξής στις εντολές ΔΙΑΒΑΣΕ:
1
ένα
1
δύο
2
3
3
1
τρίαΘα δεις ότι ήδη από το πρώτο 3 που δίνεις, δεν εμφανίζει καθόλου την ουρά και στην εισαγωγή του στοιχείου στη συνέχεια δίνει λάθος.
Και κάτι δευτερεύον:
νομίζω ότι η εντολή
ΓΡΑΨΕ ' '(με έναν κενό χαρακτήρα ανάμεσα στα μονά εισαγωγικά) θα έπρεπε να εμφανίζει μια κενή γραμμή, πράγμα που νομίζω δεν το κάνεις.
Μπορείς να βρεις την υλοποίηση της
ουράς που αναφέρω
στην αντίστοιχη ανάρτηση στο ιστολόγιό μου (το αρχείο στην περίπτωση 6Β είναι ο πηγαίος κώδικας).
Και πάλι συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου δουλειά! Συνέχισε έτσι!επεξεργασία 4/12/2020 7:47 μ.μ.: να διευκρινίσω ότι την αλλαγή από <-- σε <- δεν την ανέφερα ως bug. Απλά χρειάζεται στο αρχείο που παρέχω για να δουλέψει με το συγκεκριμένο νέο διερμηνευτή. Για την ακρίβεια, το σωστό (προφανώς!) είναι η χρήση του <- απλά εγώ έχω στο αρχείο το <-- γιατί είναι αρχείο κατάλληλο για χρήση με τη ΓλωσσοΜάθεια.