Είναι ντροπή αυτό που γίνεται.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως βάλλονται συνάδελφοι των δημοσίων σχολείων και σε συνέπεια συλλήβδην ο κλάδος, με απλές αναφορές (έτσι μου είπαν, έτσι άκουσα κ.α.) και υιοθετούνται άκριτα χαρακτησμοί ώστε να απαξιωθεί το έργο στα δημόσια σχολεία.
Αν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία να κατατεθούν στην αντίστοιχη ΔΔΕ για να τελειώνουμε. Δε μπορεί να αναφέρεται ο καθένας απο εμάς σε συναδέλφους, είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα, με ότι άκουσε και ότι του μετέφεραν.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, η μεταφορά στο φορουμ του τι άκουσε ή τι του είπαν του καθένα. Άλλοι λένε ότι τους είπανε ότι δεν πρόλαβαν
να διδαχθούν, άλλοι ότι περάσαν επιφανειακά, άλλοι ότι έπαιζαν και "προχωρούσε" η ύλη ....
αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό, ως προς τους μαθητές και όχι για τη συζήτηση που κάνουμε παραπάνω, αρκετά είπαμε, μαθητές μου σε συζήτηση που κάναμε εχθές μου είπαν πως στο σχολείο δεν έχουν διδαχθεί δισδιάστατους πίνακες και υποπρογράμματα , αν δεν ανοίξουν ξανά τα σχολεία, πως θα τα διδαχθουν άραγε ?? γιατί δεν πάνε όλοι σε φροντιστήριο .. έχω την εντύπωση πως ίσως όντως έκαναν πιο "μηχανικά" την περικοπή δίχως να λάβουν υπόψη 100% τους καθηγητές των σχολείων, κάτι που προφανώς θα έπρεπε να είχε γίνει .. (δεν έχουν σχέση αυτά που γράφω με το ""ποιος φταίει "" μην παρεξηγηθω, σαν πραγματικότητα το αναφέρω)
Και ορίστε πάνω που έγραφα ....
Αν τώρα εγώ πω ότι δεν πιστεύω αυτό που έγραψε ο Μανώλης, που τον έχω σε εκτίμηση για τη δουλειά και τη συνεισφορά του, θα είμαι κακόβουλος;
Μανώλη σε ποιά περιοχή έχει γίνει αυτό; Δεν είχαν διδαχθεί πίνακες και υποπρογράμματα μέχρι τις 10 Μαρτίου; Αυτό ισχυρίζονται οι μαθητές ή είναι επιβεβαιωμένο ;