συμβουλές για την διδασκαλία του μαθήματος

Ξεκίνησε από marta, 16 Σεπ 2019, 12:35:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

marta

διδάσκω πρώτη φορά το μάθημα...
έχω ένα βοήθημα του καρκαμάνη , χρειάζεται να αγοράσω κάποιο άλλο;
όποια συμβουλή καλοδεχούμενη......

George Eco

#1
Αν εννοείτε ΑΕΠΠ τότε πρέπει να σιγουρευτείτε αν καλύπτει όλη την ύλη.Δε μιλάω για το Κεφ1 (τι είναι πρόβλημα κλπ) και για τον αντικειμενοστραφή, αλλά για τους πίνακες και τα υποπρογράμματα, μαζί με τις βασικές εντολές που προηγούνται αυτών των ενοτήτων.
Εγώ χρησιμοποιώ δύο του Σαββάλα, ένα πορτοκαλί και το αντίστοιχο μπλε (1 και 2) Τζιος και Κοψίνης. Είναι αναλόγως πόσο σας βοηθάει το βοήθημα να βοηθήσετε τα παιδιά και πόσο πιστεύετε θα διευκολύνει κι εκείνα. ΟΛΑ τα βοηθήματα έχουν υπέρ και κατά. Στη κρίση σας είναι.
Σίγουρα θα πρέπει να φτιάξετε δικές σας σημειώσεις, για την ύλη που λέιπει ακόμα από τα βοηθήματα. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, ενημερωμένα βοηθήματα, εικάζω πως θα εκδοθούν μαζί με τη ριζική αλλαγή του μαθήματος, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθούσατε να συμπληρώσετε την ύλη που λείπει ξεκινώντας να γράφετε προσωπικές σημειώσεις, από εκείνα τα χωρία.
Τα βοηθήματα του Σαββάλα περιέχουν θεωρία, όχι όλη, έγιναν αλλαγές, περιέχουν ΚΑΙ ασκήσεις, οπότε τα προτιμώ από ξερές σημειώσεις σε κάθε περίπτωση.
Έχω ακούσει ότι και του Καρκαμάνη είναι καλό, δε το θυμάμαι όμως.
Ελπίζω να βοήθησα.

marta

ναι για το αεππ ενδιαφέρομαι...
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,βοηθήσανε αρκετά!!