Πρόκειται για την απόλυτη γενικοποίηση του Γ θέματος των Επαναληπτικών του 2014. Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει να δει το θέμα. Να τονίσω οτι στην άσκηση μου το πλήθος ν κανονικά μπορεί να πάρει οποιαδήποτε θετική τιμή το 10 είναι απλώς μια ενδεικτική τιμή. Λεω την εκφωνησή μου λοιπόν

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να αναπτύξετε πρόγραμμα σε Γλώσσα το οποίο:
1. Να διαβάζει το πλήθος ν (1<=ν<=10) των αγνώστων της εξίσωσης Α*χ1+Β*χ2+Γ*χ3+Δ*χ4...+Ω*Χν = αρ καθώς και
τους συντελεστές {Α,Β,Γ,Δ...Ω...} των αγνώστων αυτών και την τιμή αρ.
2.Να προσδιορίζει ο χρήστης σε ποια όρια θα κυμαίνεται ο κάθε άγνωστος.
3.Να εμφανίζει όλες τις λύσεις της εξίσωσης, εξετάζοντας όλους τους δυνατούς συνδιασμούς ακεραίων τιμών
των αγνώστων στα όρια που έχει ο χρήστης για κάθε άγνωστο. Αν δεν υπάρχουν τέτοιες λύσεις, να εμφανίζει κατάλληλο μήνυμα.
4.Να εμφανίζει το πρώτο ζεύγος λύσεων της εξίσωσης για τις οποίες το άθροισμα των αγνώστων έχει την
μεγαλύτερη τιμή
5.Να εμφανίζει το πλήθος των λύσεων της εξίσωσης για τις οποίες οι άγνωστοι είναι θετικοί άρτιοι αριθμοί
6.Να εμφανίζει το ποσοστό των λύσεων της εξίσωσης για τις οποίες μία μόνο απο τους άγνωστους είναι ίσο με το μηδεν.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δινω και την λύση παρακάτω αλλα καλό θα ήταν πρώτα κάποιος να προσπαθήσει να βρει κάποια λύση. Να σημειώσω ότι αυτή η άσκηση ξεφεύγει εντελώς από
τους διδακτικούς σκοπούς του μαθήματος και προσφέρεται μονο και μόνο ως πρόκληση σε όποιον καθηγητή (η και ικανό μαθητή γιατί οχι) που θέλει να δει το
όριο των δυνατοτήτων της ΓΛΩΣΣΑΣ. Να σημειώσω ότι η λύση μου δουλεύει μόνο στον διερμηνευτή της ΓΛΩΣΣΑΣ εξαιτίας του μεγάλου αριθμού εντολών που
εκτελούνται απλώς σε κάποιες περιπτώσεις θα εμφανίσει ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι η εκτέλεση υπέρβηκε τις 100.000 εντολες. Απλώς του λέτε να συνεχίσει

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία για τον τρόπο λύσης μου ή εντοπίσετε κάποιο λάθος μην διστάσετε να μου πειτε.Προσώπικα όλο το ΣΚ την πάλευα