Καλημέρα σε όλους
οι οδηγίες του μαθήματος αναφέρουν πως μέσα στο σώμα της ΓΙΑ δεν μπορούμε να αλλάξουμε την τιμή του μετρητή της ... κάποια πράγματα έχουν έρθει σε αδογίες οπότε καλύτερα ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα .. σε άλλες γλώσσες προγραμματισμού μπορεί να γίνει, σε εμας δεν μπορεί να γίνει, οπότε είναι ξεκάθαρο κατα την ταπεινή μου γνώμη
Το γνωρίζω. Λέει πως είναι bad practice, όχι ότι δε γίνεται. Οπότε εδώ θέλω να το ρωτησω. ΣΩΣΤΗ Ή ΛΑΘΟΣ η ερώτηση που βγάζω εγώ λάθος, λόγω αυτής της δυαντότητας;
Εμένα με νοιάζει η απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Κάποιοι τη θεωρούν σωστή, κάποιοι τη βγάζουν λάθος, οπότε τι κάνουμε εδώ;
έχω δίκιο να λέω πως είναι λάθος, γιατί παραλείπει τελείως κι αγνοεί το γεγονός πως η μεταβλητή τις ΓΙΑ δύναται να αλλλάξει εντός της ΓΙΑ.
Η οδηγία του μαθήματος, αφαιρεί το δικαίωμα σε κάποιον να σκάσει τέτοιο ερώτημα στις Πανελλήνιες;
Κι αν πέσει τι θα είναι το σωστό τότε;
Το διδάσκουμε και εξηγούμε πως πρέπει να αποφεύγεται; Τότε έχω δίκιο, η ερώτηση είναι δύσκολη αλλά η απάντηση πρέπει να είναι ΛΑΘΟΣ.
Διδάσκουμε ότι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό; Τότε πρέπει να είναι ΣΩΣΤΗ.
Τι από τα δύο ισχύει;
evry Η επισύναψή σου το κάνει χειρότερο.

Ισχύει πως το τετράδιο μαθητή δε συμπεριλαμβάνεται στην εξεταστέα ύλη καθόλου, όπως λέει μέσα στην οδηγία;
* odigies_gia_to_mathima_anaptixi_efarmogon_2010.pdf (325.33 KB - έγινε λήψη 41 φορές.)
Δεν αναζητώ την ορθή απάντηση από hobby. Το ψάχνω τόσο γιατί θέλω να είμαι 100% σίγουρος ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
Για εμένα η ορθή απάντηση είναι λάθος. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα διορθώνει γραπτά στις Εξετάσεις και δεν είμαι εγώ αυτός που θα εξετάζεται για να τεκμηριώσει την απάντηση.
Οπότε θέλω να ξέρω, στα πλαίσια του μαθήματος, στα πλαίσια των Εξετάσεων, αυτή η ερώτηση (ξέρω δε πρέπει να πέσει αλλά το 2018 έπεσε αδόμητο διάγραμμα, λέω τώρα...) είναι ΣΩΣΤΗ ή ΛΑΘΟΣ;