Γεια σας, πρόσφατα ανακαλυψα ότι δεν μπορώ να περάσω στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών κρητης απο τεχνολογική και οικονομική κατεύθυνση . Γίνεται να περάσω σε σχόλες της θετικής από τεχνολογική? και αν ναι πως? Πρέπει να αλαλάξω κατεύθυνση για σχόλες πληροφορικής?
Καλησπέρα,
θεωρώ ότι όταν λες τεχνολογική εννοείς ομάδα προσανατολισμού "Επιστημών Οικονομίας & Πληροφορικής", πλέον η παλιά Θετική Κατεύθυνση ονομάζεται "Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών".
Σε ενημερώνω ότι από τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις όλα τα Πανεπιστημιακά Τμήματα που αφορούν την Επιστήμη της Πληροφορικής (εκτός αυτού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Πληροφορική με εφαρμογές στην Βιοϊατρική) θα μπορούν να επιλεγούν από την ομάδα Προσανατολισμού "Οικονομίας & Πληροφορικής", επίσης και το πολυτεχνικό τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών" του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Επίσης από τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις από την Θετική Ομάδα Προσανατολισμού θα μπορείς να επιλέγεις όλες τις πανεπιστημιακές αλλά και όλες τις πολυτεχνικές σχολές που έχουν αντικείμενο την Πληροφορική (Πληροφορική, Μηχανικοί Υπολογιστών, ΗΜΜΥ, κλπ.), δυστυχώς χωρίς να εξετάζεσαι στο μάθημα της Α.Ε.Π.Π..