Αποστολέας Θέμα: ΑΕΠΠ 2016  (Αναγνώστηκε 949 φορές)

P.Tsiotakis

  • Ομάδα Νέου Λυκείου
  • *
  • Μηνύματα: 3305
  • agent romanoff you miss me?
    • P.Tsiotakis
ΑΕΠΠ 2016
« στις: 12 Νοέ 2015, 09:33:50 πμ »
Κυκλοφόρησε σε λίστες αρχείο με άτυπες οδηγίες για την ΑΕΠΠ, ίσως μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους μπορέσουμε να το αποκτήσουμε όλοι.
Μου είπαν, διότι δεν έχω το αρχείο, ότι αποτελεί εργαλείο δημιουργικής ασάφειας συνδυαζόμενο με: [διδακτικό πακέτο, συμπληρωματικό υλικό, νέα ύλη]

Πάντως, αρχείο με 2 αναθεωρήσεις και τα default περιθώρια του word σημαίνει ότι είναι copy paste από ένα μεγαλύτερο αρχείο κειμένου.

Ολοκληρώνεται με τη φράση: Υπάρχουν ορισμένες μικρές  διαφορές  μεταξύ των δύο βιβλίων της Β και Γ' ΓΕΛ.  Ως γενική αρχή ακολουθείται το ότι στη Γ΄ τάξη ΓΕΛ διδάσκεται το βιβλίο  Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, συνεπώς οι εκπαιδευτικοί ακολουθούν το βιβλίο αυτό στη διδασκαλία τους.  Επειδή όμως και το βιβλίο της Β' ΓΕΛ περιέχει επιστημονική γνώση είναι αποδεκτές οι έννοιές του στην απάντηση ερωτημάτων και στη λύση ασκήσεων.

Μου έφερε συνειρμούς για την επιστημονική ερμηνεία της γενοκτονίας

ΥΓ: Δημοσιεύτηκαν τα πεπραγμένα Γκλαβά, Μάραντου στο
http://www.vukentra.gr/ekpaideftika-iep-diofantos/4202-to-aperxomeno-d-s-iep-kai-ta-perierga-pepragmena-tou-giati-anamenetai-soreia-agogon-kata-tis-dioikisis-tou