Σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου .
Να΄σαι καλα , μας γλυτωσες απο πολυ κοπο .
Μεχρι τωρα περνουσαμε εναν εναν τους βαθμους ανα καθηγητη , απο εγγραφες καταχωρησεις βαθμολογιων των καθηγητων.
Ειχα ξεκινησει απο χθες με ενα συναδελφο της πληροφορικης , να ετοιμαζουμε κατι αντιστοιχο , αλλα πολυ κατωτερο.
Ο συναδελφος της πληροφορικης κατεβασε ολα τα τμηματα απο το my school σε excel και μου τα εστειλε σε mail για να αποσταλλουν σε ολους και καθενας να επιλεγει τα τμηματα του . Με δικη μου επεξεργασια ( ειδικοτητα ΠΕ0401) , αντεγραψα τα φυλλα εργασιας σε ενα βιβλιο εργασιας του varlamis , εβαλα την εντολη =textnumber(κελι) για αυτοματη αναγραφη ολογραφως των βαθμων και κλειδωσα τα φυλλα εργασιας εχοντας ξεκλειδωτα μονο τα κελια για την βαθμολογια αριθμητικως , ονομα καθηγητη και μαθημα . Πανω που ειχα τελειωσει την Α λυκειου , με πηρε ο αλλος συναδελφος της πληροφορικης και με ενημερωσε για την υπαρξη του προγραμματος σου .Το ετρεξε και μου εστειλε ολες τις κενες βαθμολογιες ανα καθηγητη και πριν λιγο τελειωσα την αποστολη στους συναδελφους , ως υποδιευθυντης με το καταλληλο συνοδευτικο μηνυμα για την αποφυγη αντιδρασεων απο μερικους συντηρητικους ή αντιπολιτευομενους συναδελφους .

Επισυναπτω ενα δειγμα χωρις ονοματα , απο αυτο που ειχαμε ξεκινησει , πριν ανακαλυψουμε το δικο σου.
Αχρειαστο να΄ναι , ο κωδικος ξεκλειδωματος ειναι igx!1234$ .