Από ότι ενημερώθηκα (ανεπίσημα) για Α' τάξη υπάρχει μια υποψηφιότητα με ότι αυτό συνεπάγεται, οπότε αναμένουμε τουλάχιστον να το έχουμε (το βιβλίο) σε ηλεκτρονική μορφή σχετικά σύντομα (π.χ. σε 3 τέρμινα). Για Β' τάξη τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα μιας και υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι και θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί διαδικασία ενστάσεων κ.ο.κ. οπότε από Νοέμβρη και βλέπουμε... μέχρι τότε "αναλυτικό πρόγραμμα" και έχει ο θεός...
Διαβάζοντας τα πρακτικά
https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/6%CE%A9%CE%926%CE%9F%CE%9E%CE%9B%CE%94-4%CE%98%CE%94/document?inline=true πέφτει κανείς πάνω σε παρατηρήσεις όπως π.χ.
"Σελ 46. 6 η Δραστηριότητα. Παραπέμπει σε ξενόγλωσση ιστοσελίδα. Αδόκιμο για τα σχολεία όλης της επικράτειας"τι γίνεται όμως με το αναλυτικό πρόγραμμα;
π.χ.
Να αναζητήσουν στο Διαδίκτυο, εργαζόμενοι σε ομάδες, όρους που σχετίζονται με την Επιστήμη των Υπολογιστών τους, τους τομείς της, τα πεδία εφαρμογής καθεμιάς και να συσχετίζουν τις έννοιες μεταξύ τους. Να γίνει απαρίθμηση των πλέον γνωστών, από την πληθώρα, τομέων που την απαρτίζουν και ο σχετικός διαχωρισμός τους, σε θεωρητικό και εφαρμοσμένο πλαίσιο.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενισχυτικά το πρότυπο Acm Computing System για τυχόν αναφορά σε περισσότερους τομείς ή έννοιες, όπως για παράδειγμα η Αρχιτεκτονική της πληροφορίας, η Υπολογιστική σκέψη κ.ά.
Τώρα πείτε μου αν το Acm Computing System είναι "δόκιμο";
Και αυτό για την 1η ώρα; όπως λεν κι οι συμμάχοι μας "r u kidding me?"