Κοίταξε, στο μάθημα αυτό δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυναμικούς πίνακες.
Δεν είμαι από εκείνους που ακολουθούν κατά γράμμα το σχολικό βιβλίο, αλλά υπάρχουν κάποιοι μινιμουμ κανόνες και πιστεύω ότι και εσύ το ήξερες.
Είχες κάνει ποτέ λύση μέσα στη χρονιά με δυναμικούς πίνακες και σου είπε ο καθηγητής σου ότι είναι ολόσωστη?
Σκέψου στα μαθηματικά να χρησιμοποιήσεις το ΘΜΤ του ολοκληρωτικού λογισμού που είναι εκτός ύλης επειδή μια άσκηση βγαίνει πιο εύκολα με αυτό. Πιστεύεις ότι η λύση σου θα πάρει 100/100?
Το ίδιο συμβαίνει και εδώ, χρησιμοποίησες πίνακες για να σε διευκολύνουν στη λύση του Γ4.
Πάντως αν θες τη γνώμη μου δεν έχει νόημα να ασχολείσαι αυτή τη στιγμή. Δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα αλλά να χάσεις. Αύριο γράφεις Φυσική οπότε τώρα επικεντρώσου σε αυτό. Εδώ ότι έγινε έγινε και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Μετά τη Φυσική μπες εδώ και γράψες ότι θέλεις και αν θέλεις να αναλύσουμε όλες τις πιθανές λύσεις (δυναμικοί πίνακες, maps, multimaps, hashtables κλπ)
εκτός φυσικά αν μετά γράφεις και ΑΟΘ

Το σχολικο βιβλιο για να ειμαστε λεμε την αληθεια δεν μπορει να βοηθησει . Η θα επρεπε να παρθουν ολοσωστες οι λυσεις με πινακες η να ακυρωθει το θεμα . Βαθμοι εχουν χαθει στην εκθεση και τα μαθηματικα . Δεν θα κανει το ΑΕΠΠ την διαφορα .
Πάντως στην πειραματική βαθμολόγηση δυο γραπτά που μου έτυχαν με 94 και 97 είχαν χάσει τη θεωρία ή το 2ο ΣΛ ή αυτό με τη λογική σταθερά.
Δυστυχώς έπρεπε να λέει λογική τιμή νομίζω γιατί το λογική σταθερά μπέρδεψε κόσμο.
Από ότι βλέπω από αυτά θα χάσουν οι άριστοι μαθητές και όχι από τους πίνακες στο Γ
Και μόνο που δεν θα δούμε 100αρια σε βαθμολογίες αυτό το χρόνο (κατά γενική ομολογία πολλών συναδέλφων), το ΑΕΠΠ έκανε την διαφορά.
Προφανώς θέλουν να φύγει το μάθημα με κακό τρόπο.
Νομίζω ότι φέτος είχαμε τα πιο δύσκολα θέματα και ταυτόχρονα
το χειρότερο θέμα Α των τελευταίων ετών