Αγαπητέ tomgeri, αναλώνεσαι σε προσωπικές επιθέσεις με καρφιά, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη φιλοσοφία και το λόγο ύπαρξης του στεκιού. Βάλε μια τελεία κι αγωνίσου για κάτι καλύτερο, αλλά με ωραίο τρόπο, ξεκινώντας από τον εαυτό σου. Όλοι αγωνιζόμαστε και όλοι αγωνιούμε, και αν θέλεις την ειλικρινή γνώμη μου, ο πρώτος που φταίει για διάφορα στραβά, δεν είναι άλλος από... εμένα!
ΥΓ: ο Νίκος Αδαμόπουλος είναι γνωστός στο στέκι εδώ και χρόνια, έχει προσφέρει πολλά στην εκπαίδευση τόσο ως καθηγητής όσο και ως υπεύθυνος κεπληνέτ ηλείας. Έχει δώσει κι αυτός το δικό του αγώνα στο μέτρο του δυνατού. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους διαχειριστές του στεκιού, στο σημείο που κι εγώ γνωρίζω. Νομίζω ότι όλα όσα γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας (αναφέρομαι στις προσωπικές κατηγορίες σε αυτό το θέμα, όπως και στο αντίστοιχο της ψηφοφορίας). Επίσης εκείνος στον οποίο απευθύνεσαι είναι ο Νίκος Αδαμόπουλος. Και το δικό μου ονοματεπώνυμο το βλέπεις. Εσύ; Ποιος είσαι; Από τη στιγμή που αποφάσισες να απευθύνεις αιχμές και κατηγορίες, οφείλεις τουλάχιστο να τις απευθύνεις επώνυμα (έχει ξανασυζητηθεί και στο παρελθόν κάτι ανάλογο... θυμάσαι;;

. Είναι στα πλαίσια της δημοκρατίας και της αξιοκρατίας για τα οποία αναφέρθηκες εκτενώς.