Αποστολέας Θέμα: Drivers για κάρτα ήχου και γραφικών  (Αναγνώστηκε 1642 φορές)

oxikaipolysxetikos

  • Νέος
  • *
  • Μηνύματα: 1
Drivers για κάρτα ήχου και γραφικών
« στις: 01 Ιούν 2013, 04:06:54 μμ »
Καλησπέρα.
Πριν κάποιες μέρες έκανα format τον υπολογιστή μου.
Πριν τον κάνω format,είχα σημειώσει μόνο ποιους drivers χρειάζεται να κατεβάσω για την κάρτα δικτύου,έχοντας την λογική ότι εφόσον θα έχω internet τα άλλα βρίσκονται.
Δεν ξέρω αν έχει σημασία,πάντως την προηγούμενη φορά είχα βρει drivers (τους σωστούς) και για την κάρτα γραφικών και για την κάρτα ήχου σχετικά εύκολα και γρήγορα.
Είχα χρησιμοποιήσα το πρόγραμμα everest.

1.Αρχικά προσπάθησα να βρω drivers για την κάρτα γραφικών.
Στο everest,στο display,στο windows video δεν είχε τίποτα και στο pci/agp video είχε intel gma 950.
Έτσι έκανα αναζήτηση στο google για drivers γραφικών χρησιμοποιώντας το "intel gma 950" και κατέβασα κάποιους που εγκαταστάθηκαν κανονικά χωρίς πρόβλημα και δουλεύουν (κάτω δεξιά έχει προστεθεί και εικονίδιο).
Οποιοδήποτε βίντεο έχω στον υπολογιστή μου παίζει κανονικά από άποψη εικόνας.
Παρ `όλα αυτά κάποια videos στο youtube (ή κάποιες φορές τα videos στο youtube,δεν ξέρω τι από τα 2 είναι) μου παρουσιάζουν προβλήματα.Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κάποια σχέση η κάρτα γραφικών.
Να σημειώσω ότι παιχνίδια κτλπ παίζουν κανονικά από άποψη εικόνας.


2.Έπειτα προσπάθησα να βρω drivers για την κάρτα ήχου.
Στο everest,στο multimedia,στο windows audio δεν είχε τίποτα και το pci/pnp audio είχε creative audigy ls audio processor.
Πιστεύοντας ότι η ίδια διαδικασία που ακολούθησα για την κάρτα γραφικών θα ήταν εντάξει,έκανα αναζήτηση στο google για drivers ήχου χρησιμοποιώντας το "creative audigy ls audio processor".
Παρ`όλα αυτά ότι drivers βρήκα παρουσιάζανε προβλήματα,είτε βγάζανε errors,είτε δεν γινόταν η εγκατάσταση επειδή είναι πολύ παλιά η έκδοση (δεν κατάλαβα αν αναφερόταν στο λογισμικό μου ή στους drivers).
Στην αναζήτηση μου έβγαλε πολλά αποτελέσματα για κάτι "sound blaster drivers",οι οποίοι δεν γνωρίζω τι είναι και πάντως δεν μπορούσαν να εγκαταστηθούν στον υπολογιστή μου.
Χρησιμοποίησα και άλλα προγράμματα εύρεσης drivers μήπως βρω κάποια λύση,αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Αν κάποιος μπορεί να βρει κάποια λύση στο πρόβλημά μου,του είμαι ευγνώμων.Υ.Γ. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός,καλό θα είναι η όποια απάντηση να είναι ξεκάθαρη και σαφής όσο γίνεται.