Λοιπόν σήμερα ξαναρώτησα την Αθμια. Μου είπανε οτι ο πινακας του μπρατη ειναι παλιος και δεν εχει επικαιροποιηθεί. Κοινώς μου είπε να μην του δίνω ιδιαίτερη σημασία και ότι η Αθμια δεν έχει κατι επίσημο απο το υπουργείο παρα μονο το γεγονός ότι ειναι 21 θεσεις για την περιφερεια που με ενδιαφερει: δηλαδη την Πελοποννησο. Ακουστε λοιπον τι μου ειπε οτι θα γίνει:
1)Το υπουργείο θα δει ποσοι κανανε αιτηση για Πελοποννησο και ποσοστιαια θα κατανειμει τις θεσεις ανα νομο!!!
Αυτο σημαίνει, στην Κορινιθια που ειμαι εγω και εχουμε 12 ΕΑΕΠ, οτι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και ολοι στην Πελοποννησο δηλωσουν Κορινθια τοτε ΟΛΑ ΤΑ ΕΑΕΠ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ!!!!
2)Καταλαβατε οεο?

Μου είπε δηλαδή οτι μεχρι τελευταια στιγμη παιζουν οι θεσεις ανα νομο, και οτι δεν μπορομε να ειμαστε σιγουροι για τιπουα ποσο μαλλον για να δωσουν ονομαστικα τα σχολεια!!!!! Γι' αυτο λεει η εγκυκλιος μιλαει για θεσεις ανα περιφερεια και τιποτα αλλο...?!!!???!?!?
Λοιπον μαγκες και μαγκιτισσες ή εβγαλα την σουπερ ειδηση της ημερας - της χρονιας θα ελεγα- ή η τυπισσα σημερα νομιζε οτι ηταν Πρωταπριλιά και με δουλεψε κανονικα!!!