Θα έχω διαβάσει την τοποθέτηση του καθηγητή και πρόεδρου της Πανελλήνιας Ένωσης καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ) Αρη Λούβρη
http://tiresias-press.blogspot.com/2010/02/facebook.html έως και 25 φορές σε διαφορετικό χρόνο.
Όταν γράφεται... και ξαναγράφεται και καυτηριάζεται και κατηγορείται και λαμβάνετε τέλος πάντων την δική σας στάση και άποψη.
Την έχω διαβάσει για να δω πόσο λάθος κάνω που εγώ συμφωνώ μαζί του.
Γιατί πρέπει να με έχει ενοχλήσει?
Στην τοποθέτηση αυτή εγώ δεν βρίσκω τίποτα κακό.
Το ίδιο συζητώ με τους γνωστούς μου.... το ίδιο βλέπω σε συναδέλφους μου.. το ίδιο έχω συναντήσει και σε σύμβουλο Πληροφορικής.
Γιατί όλοι μας ξέρουμε πως αυτή είναι η εικόνα.
Θέλεις εσύ να κρυφτείς κρύψου.. κάποιος άλλος μπορεί να μην θέλει να κρυφτεί... γιατί δεν το δέχεσαι?
Έχω ακούσει τρελές τοποθετήσεις απο συναδέλφους Πληροφορικής έχω δει να κυλάει η χρονιά τους.... να κυλάνε
οι χρονιές με όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζει ο κ. Λούβρης.
Περισσότερο με ενοχλεί αυτό που έβλεπα δίπλα μου, παρά αυτό που σκιαγραφεί με σαφήνεια ο κ. Λούβρης.
Στο φινάλε...
Οι απαράδεκτοι αυτοί χαρακτηρισμοί περί ψυχασθενών, αποκαμωμένων με καμένες φλάντζες, απαρχαιωμένων, μη αναστρέψιμων καθηγητών που διδάσκουν μαθητές σε δημόσια σχολεία, προκαλούν ΝΤΡΟΠΗ, ΔΙΧΑΣΜΟ και ΟΡΓΗ όταν ακούγονται από στόμα συναδέλφου που εκπροσωπεί τον κλάδο!
Αν τολμούσε να έλεγε:
Οι αποδεκτοί και παραδεκτοί αυτοί χαρακτηρισμοί περί αφοσιωμένων, εργατικών, μερακλήδων, καινοτόμων καθηγητών που διδάσκουν μαθητές σε δημόσια σχολεία, προκαλούν ΟΜΟΝΟΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟ και ΔΕΟΣ όταν ακούγονται από στόμα συναδέλφου που εκπροσωπεί τον κλάδο!!!!!!!!!!για μένα θα ήταν
ξεφτίλας και τυφλόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!
1. Το 2% είναι ψυχασθενείς (ατυχώς αυτό ισχύει ανεξαρτήτως κλάδου).
έλα για πες κανα νεότερο???
2.Το 5% είναι απόλυτα dedicated με τη συλλογικότητα τα πάνε πολύ καλά, όλα για το μάθημα, για το σχολείο.
νεότερο σου ζήτησα...
3.Το 10% είναι αποκαμωμένοι coders, που κάνουν χίλια δύο πράγματα.
καλά όλα τα γνωστά μας λες
4.Το 20% είναι αποκαμωμένοι product/project managers, που βρέθηκαν στην εκπαίδευση γιατί έκαψαν φλάντζα αλλού..
απαπαπαπα!!! καλέ δεν γνωρίζω καμία τέτοια περίπτωσηηηηη!!!!!!!!!
5. Το 30% είναι αποκαμωμένοι developers (δεν έχουν το ίδιο dedication με τους coders), δεν ξέρουν αν πολυχαίρονται με τη νέα δουλειά τους
.....
6.Το 20% κάνει από μέτρια έως καλά τη δουλειά του...
7.το υπόλοιπο 13%, δυστυχώς δεν κρατάει η μπογιά τους. Είναι στον κόσμο τους, είναι απαρχαιωμένοι, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο, να κάνουμε το μαθηματάκι μας και να φεύγουμε..
Συκοφαντίες για εσένα
Αλήθειες για εμένα.
Δέχομαι την αποψή σου
προσπέρασε την δική μου και πάμε παρακάτω.
Να στο πω και διαφορετικά βλέπεις πως δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε και να ασπαστούμε την άποψή σας. Δεν θέλουμε.
Σεβαστό απόλυτα ίσως κανένας δεν συμφωνεί και με τα παραπάνω. Οκ. Άποψή μου.
Το πρώτο που με απασχολεί είναι η βοήθεια που μου δίνουν οι συνάδελφοι εδώ πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς μου.
Εργαστήριο, μάθημα, εξωδιδακτικές...
Το δεύτερο που με απασχολεί είναι πως ανήκω σε μια ένωση που έχει πάρει θέση σε θέματα που με απασχόλησαν στο παρελθόν, στο παρόν και μάχεται. [Για θέματα]
Άσε την σκιαγράφηση.... στο fb έγραψε... χαλάρωσε!!
Πατώ Αποστολή!!!! Και εύχομαι να γυρίσω αύριο απο την δουλειά!!!!!