Αποστολέας Θέμα: Απόσπαση στην Απόσπαση  (Αναγνώστηκε 826 φορές)

xpanta

  • Οπαδός
  • **
  • Μηνύματα: 13
Απόσπαση στην Απόσπαση
« στις: 20 Σεπ 2010, 12:39:18 μμ »
Καλημέρα.

Ήθελα τα φώτα σας και την εμπειρία σας στο πρόβλημά μου.

Στην οργανική μου δεν έχω υπηρετήσει ακόμα γιατί από την 1η χρονιά υπηρετώ αποσπασμένος σε άλλο σχολείο που είναι πιο κοντά στο σπίτι μου. Φέτος ζήτησα να βγω υπεράριθμος από το σχολείο στο οποίο ανήκω (δεν ήμουν, εγώ το ζήτησα γιατί ο άλλος υπεράριθμος συνάδελφος ήθελε να κάτσει) και αποσπάστηκα σε δημοτικό σχολείο στο οποίο έκανα και μερικά μαθήματα. Σήμερα όμως βγήκε η απόσπασή μου για το σχολείο που υπηρετούσα τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγω από το δημοτικό που μέχρι τώρα υπηρετούσα (έστω και για μια βδομάδα).

Αν κάνω ανάληψη στο δεύτερο σχολείο που βγήκε η απόσπαση αυτό σημαίνει ότι χάνω την υπεραριθμία και θα πρέπει στο τέλος της χρονιάς να ξαναγυρίσω στην οργανική μου έστω και ως υπεράριθμος; Αν όχι τότε θα μπορώ (ως υπεράριθμος) να κάνω αίτηση για μετάθεση  ή βελτίωση μέσα στο χρονιά;

Τέλος, αν γυρίσω στο τέλος της χρονιάς στην οργανική μου, θα πρέπει να την υπηρετήσω για 2 χρόνια; Έχω υπηρετήσει την τοποθέτησή μου στην επαρχία και γύρισα με μετάθεση στην Αττική. Είμαι διορισμένος από το 2003.Απευθύνομαι εδώ γιατί στη διεύθυνση που ανήκω δεν ξέρουν.

Μήπως να καλέσω και την νομική υπηρεσία του Υπουργείου;

Ευχαριστώ.