Αποστολέας Θέμα: θεμα Γ με πίνακες (τι γινεται;)  (Αναγνώστηκε 8867 φορές)

petrosp13

  • Ομάδα Νέου Λυκείου
  • *
  • Μηνύματα: 2319
Απ: θεμα Γ με πίνακες (τι γινεται;)
« Απάντηση #45 στις: 31 Μαΐ 2010, 01:18:42 πμ »
Ειλικρινά το να επιμείνει στην αρχική της απόφαση η επιτροπή, να αφαιρεθούν μονάδες απο τους μαθητές που το έλυσαν με πίνακες, είναι μια απόφαση καθαρά εγωιστική που το μόνο που θα δείξει είναι τη μη παραδοχή του λάθους εκ μέρους της. Αν είχαν κάτι στο μυαλό τους όσον αφορά τη λύση του θέματος απλά ας προετοίμαζαν καλύτερα το θέμα. Δεν θα ήταν δα και τόσο μεγαλο θέμα αν υπήρχε σημείωση στην ίδια την εκφώνηση η άσκηση να μη λυθή με τη χρήση πινάκων! 

Αυτό είναι δική μου απορία και την εξέφρασα και άλλη φορά
Όλοι μας έχουμε αποκτήσει εμπειρία στο θέμα της δημιουργίας θεμάτων
Άνθρωποι με την μισή από την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει θα είχαν καταλάβει (στην πράξη) ότι θέμα σαν το προηγούμενο οδηγεί τους μαθητές στην χρήση πίνακα
Άρα, θα έπρεπε να αλλάξει κάτι στην εκφώνηση το οποίο να οδηγήσει τον μαθητή να καταλάβει ότι δεν θα κάνει χρήση πίνακα (αναφέραμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις)
Και εκεί είναι η απορία μου: Εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα θα το ξέραμε και θα το προλαμβάναμε. Η επιτροπή δεν το έκανε. Άρα, πιθανές εκδοχές που μπορώ να δώσω είναι οι εξής:
- Η επιτροπή είναι άπειρη σε ζητήματα δημιουργίας θεμάτων
- Η επιτροπή δεν είναι και πολύ σχετική με θέματα παιδαγωγικά πάνω στην πληροφορική
- Η επιτροπή δεν έδωσε και πολύ σημασία σε ένα θέμα που της φαινόταν σαφές, αλλά λόγω εμπειρίας θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν ήταν. Η προχειρότητα αποδεικνύεται από το τηλεφώνημα που έκανε καθηγητής από το φόρουμ στην Επιτροπή την ώρα της βαθμολόγησης των προφορικών, όταν, αφού ήρθε η επίμαχη οδηγία για την βαθμολόγηση, εκείνος παρέθεσε απλά 2-3 παραδείγματα χρήσης πινάκων με αόριστο μέγεθος από το βιβλίο και εκείνοι σάστισαν, απαιτώντας χρόνο για να το επεξεργαστούν.

Αλήθεια, ξέρει κάποιος ποιοι αποτελούν την επιτροπή που επιλέγει τα θέματα; Όχι τα ονόματα τους. Είναι καθηγητές δευτεροβάθμιας; Είναι έκτακτοι ή τακτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας; Πώς επιλέγονται; Ποιος τους ελέγχει; Σε ποιον λογοδοτούν;
Παπαδόπουλος Πέτρος
Καθηγητής Πληροφορικής

karaberis

  • Βετεράνος
  • ****
  • Μηνύματα: 96
Απ: θεμα Γ με πίνακες (τι γινεται;)
« Απάντηση #46 στις: 31 Μαΐ 2010, 02:29:17 πμ »
Αλήθεια, ξέρει κάποιος ποιοι αποτελούν την επιτροπή που επιλέγει τα θέματα; Όχι τα ονόματα τους. Είναι καθηγητές δευτεροβάθμιας; Είναι έκτακτοι ή τακτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας; Πώς επιλέγονται; Ποιος τους ελέγχει; Σε ποιον λογοδοτούν;

Μια πρόχειρη αναζήτηση έδωσε το ΠΔ 86/2001 και το τροποποιητικό του ΠΔ 26/2002. Πιθανό να υπάρχουν και νεώτερες διατάξεις που αγνοώ αυτή τη στιγμή... αντε να δουλέψουν τα ψαχτήρια...

Παράθεση
Άρθρο 13
Σύσταση οργάνων εξετάσεων

Για την προετοιμασία , την οργάνωση, την διεξαγωγή, τον συντονισμό, την εποπτεία  και την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων στα μαθήματα των δυο τελευταίων τάξεων του Ενιαίου Λυκείου που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, συστήνονται οι ακόλουθες επιτροπές με τις αντίστοιχες για κάθε μια αρμοδιότητες.

 

1. Επιτροπή Οργάνωσης των Εξετάσεων αποτελείται από τρία μέλη και τον γραμματέα υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ή εκπαιδευτικούς λειτουργούς Δ.Ε.

Έργο της επιτροπής είναι η δημιουργία του ηλεκτρονικού αρχείου των μαθητών των δυο τελευταίων τάξεων του Λυκείου  η συγκέντρωση και καταχώριση στην κεντρική μονάδα του υπολογιστή των  βαθμολογικών  στοιχείων των μαθητών αυτών, ο εφοδιασμός των Λυκείων που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα με το απαραίτητο έντυπο υλικό και των μηχανογραφικών καταστάσεων των μαθητών για την διεξαγωγή των εξετάσεων και γενικά η αντιμετώπιση κάθε θέματος που αφορά την προετοιμασία  για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων .

Τα μέλη της επιτροπής ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ένα εκ των οποίων ορίζεται ως πρόεδρος της επιτροπής. Με την ίδια απόφαση ορίζεται και ο γραμματέας της επιτροπής.

Η επιτροπή στο έργο της συνεπικουρείται από το αναγκαίο προσωπικό δημοσίους υπαλλήλους ή υπαλλήλους  Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου ή Οργανισμών του Δημοσίου τα οποία ορίζονται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

2. Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.)

Ι)  Ημερήσιων  Ενιαίων Λυκείων και

ΙΙ) Εσπερινών Ενιαίων Λυκείων

 

Έργο κάθε μιας από τις ανωτέρω Κ.Ε.Ε. είναι η γενική εποπτεία και ο συντονισμός διενέργειας των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των δύο τελευταίων τάξεων των ημερήσιων και εσπερινών Ενιαίων Λυκείων αντίστοιχα, στα μαθήματα που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, η επιλογή και τελική διαμόρφωση των θεμάτων των εξετάσεων αυτών, η αποστολή τους με τον ασφαλέστερο τρόπο στα λύκεια που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα και στις νομαρχιακές επιτροπές  και η λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου για την διασφάλιση της αδιάβλητης διεξαγωγής των εξετάσεων, η παροχή των αναγκαίων κατά την κρίση της διευκρινίσεων και οδηγιών στα Βαθμολογικά Κέντρα για την ομαλή και απρόσκοπτη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων και την διασφάλιση ενιαίων κριτηρίων αξιολόγησης σε όλα τα βαθμολογικά κέντρα, η επίλυση οποιουδήποτε θέματος ήθελε προκύψει στα εξεταστικά ή βαθμολογικά κέντρα και για το οποίο δεν προβλέπεται λύση από τις κείμενες διατάξεις, η διασφάλιση εφαρμογής των κείμενων διατάξεων από όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις, η παράταση του χρόνου της εξέτασης σε ορισμένα ή σε όλα τα εξεταστικά κέντρα εφόσον κατά την κρίση της συντρέχουν λόγοι που επιβάλλουν την παράταση αυτή και γενικά η λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των διαδικασιών των εξετάσεων και της βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων. Οι Κ.Ε.Ε. εφόσον κρίνουν αναγκαίο για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων μπορούν να ζητούν την συνδρομή των αστυνομικών αρχών και άλλων δημόσιων υπηρεσιών και Οργανισμών του Δημοσίου.

Κάθε  Κ.Ε.Ε. συγκροτείται από τακτικά και έκτακτα μέλη  και την γραμματεία ως ακολούθως

α) Τακτικά μέλη.

Στα  τακτικά μέλη περιλαμβάνονται  ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και δέκα πέντε (15) μέλη και είναι

i.     Ο πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Π.Ι.) ή ένας των αντιπροέδρων του Π.Ι. ή ένας καθηγητής Α.Ε.Ι. ως πρόεδρος.

ii.    Ένας αντιπρόεδρος  ή σύμβουλος του Π.Ι. ή καθηγητής Α.Ε.Ι. ως αντιπρόεδρος.

iii.  Μέχρι δώδεκα (12) μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων ή ΕΠ ΤΕΙ ή σχολικοί σύμβουλοι ή εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με βαθμό Α΄, από τους οποίους δύο τουλάχιστον ειδικότητας φιλολόγου και τουλάχιστον ένας σχετικής με τα εξεταζόμενα μαθήματα ειδικότητας. Από τα μέλη αυτά τουλάχιστον τέσσερα (4) είναι μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων ή ΕΠ ΤΕΙ, τουλάχιστον δύο (2) είναι σχολικοί σύμβουλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και δύο (2) τουλάχιστον είναι καθηγητές δευτεροβάθμιας με βαθμό Α΄.Οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ορίζονται ως τακτικά μέλη πρέπει να έχουν διδάξει το ίδιο σχολικό έτος τουλάχιστον ένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα των δύο τελευταίων τάξεων του Ενιαίου Λύκειου.

iv.  Ο νομικός Σύμβουλος του ΥΠΕΠΘ ή άλλος εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΥΠΕΠΘ.

v.   Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σπουδών Δ.Ε. του ΥΠΕΠΘ ή άλλος εκπαιδευτικός  Δ.Ε. με βαθμό Α΄ αποσπασμένος στην Διεύθυνση αυτή.

vi.  Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων του ΥΠΕΠΘ ή άλλος Διοικητικός υπάλληλος Π.Ε. κατηγορίας με βαθμό Α΄ της Κ.Υ. του ΥΠΕΠΘ.

 

β) Έκτακτα μέλη

Για κάθε εξεταζόμενο μάθημα  ορίζονται τρία έκτακτα μέλη τα οποία μαζί με ένα τακτικό μέλος της  Κ.Ε.Ε. εισηγούνται στην ολομέλεια της Επιτροπής τα θέματα που θα δοθούν στους εξεταζόμενους. Από τα τρία έκτακτα μέλη το ένα είναι μέλος ΔΕΠ Α.Ε.Ι. ή ΕΠ Τ.Ε.Ι. ή σχολικός σύμβουλος ή καθηγητής  Δ.Ε. με βαθμό Α΄   και τα άλλα δυο καθηγητές Δ.Ε. με βαθμό Α΄ αντίστοιχης ειδικότητας με το εξεταζόμενο μάθημα.

 

γ) Γραμματεία

Η γραμματεία αποτελείται από τον γραμματέα και πέντε βοηθούς γραμματείς  από διοικητικούς υπαλλήλους του ΥΠΕΠΘ ή εκπαιδευτικούς Δ.Ε.

Τα μέλη των  Κ.Ε.Ε  ορίζονται με απόφαση  του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά από γνώμη  των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. προκειμένου για τα μέλη ΔΕΠ ή ΕΠ αντίστοιχα και του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δ.Ε. (ΚΥΣΔΕ) προκειμένου για τους σχολικούς συμβούλους και τους καθηγητές Δ.Ε. οι οποίοι πρέπει να έχουν διδάξει το οικείο μάθημα στην αντίστοιχη τάξη κατά το ίδιο σχολικό έτος. Οι γνώμες αυτές πρέπει να διατυπωθούν μέσα σε αποκλειστική προθεσμία ενός μηνός από την υποβολή του σχετικού ερωτήματος. Με την ίδια απόφαση ορίζονται η γραμματεία και τα αναπληρωματικά μέλη του Αντιπροέδρου, των μελών, του Γραμματέα και των βοηθών Γραμματέων.

Για την υποβοήθηση της Κ.Ε.Ε. στο έργο της μπορεί με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων να ορίζονται μέχρι τριάντα δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι  Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου ή Οργανισμών του Δημοσίου ή εκπαιδευτικοί Δ.Ε.

 

δ) Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων βρίσκεται σε απαρτία όταν στη συνεδρίαση παρευρίσκονται ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος της και τα μισά τουλάχιστον από τα τακτικά μέλη της. Αν η συνεδρίαση αφορά επεξεργασία, επιλογή και τελική διαμόρφωση θεμάτων ή διευκρινίσεις επί των δοθέντων θεμάτων, απαιτείται επιπλέον και η παρουσία των δύο (2) τουλάχιστον από τα τρία έκτακτα μέλη - εισηγητές του μαθήματος.

 

ε) Αν οι εξετάσεις σε ένα ή περισσότερα μαθήματα της μιας ή και των δύο τάξεων από αυτά που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος, δεν πραγματοποιηθούν ή διακοπούν για λόγους ανωτέρας βίας ή άλλους αντικειμενικούς λόγους σε ένα ή περισσότερα από τα σχολεία που χρησιμοποιούνται ως εξεταστικά κέντρα ή καταστεί αδύνατη η ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας και της βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων μαθητών που εξετάστηκαν σε ένα ή περισσότερα από τα εξεταστικά αυτά κέντρα για τους ίδιους λόγους, οι εξετάσεις στα συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα επαναλαμβάνονται για τα αντίστοιχα μαθήματα με απόφαση του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά από γνώμη της οικείας Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων. Με την ίδια απόφαση ορίζονται οι ημερομηνίας διεξαγωγής των εξετάσεων αυτών οι οποίες διενεργούνται επί θεμάτων που ορίζονται εκ νέου από την οικεία Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.


Όπως φαίνεται η επιτροπή "κατακλύζεται" από μάχιμους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα.
Τα σχόλια δικά σας....

karaberis

  • Βετεράνος
  • ****
  • Μηνύματα: 96
Απ: θεμα Γ με πίνακες (τι γινεται;)
« Απάντηση #47 στις: 31 Μαΐ 2010, 02:41:27 πμ »
Πάρτε και τις αμοιβές τους...

Παράθεση
Αποζημίωση εκπαιδευτικών για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με την υπ. Αριθμ. 2/23501/0022 (Αρ. Φύλλου 727) στις 15 Ιουνίου 2006 καθορίστηκε η αποζημίωση των ασχολούμενων στις γραπτές απολυτήριες εξετάσεις της Γ΄ τάξης των ημερήσιων Ενιαίων Λυκείων, της Δ΄ τάξης των εσπερινών Ενιαίων Λυκείων, του Β΄ κύκλου TEE και γενικά των ασχολούμενων με τις εισιτήριες εξετάσεις των ειδικών κατηγοριών και των διαδικασιών επιλογής των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις διατάξεις του ν.2525/1997 και του ν. 2909/2001 (ΦΕΚ 90 Α΄) και του άρθρου 7 του ν. 3255/2004 (ΦΕΚ 138 τ.Α΄).
...
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ TEE KAI ΣΤΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

1. Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων Ημερήσιων Ενιαίων Λυκείων (παραγρ. 2 του άρθρου 13 και παραγρ. 2 εδάφ. β του άρθρου 25 του π.δ. 60/2006 ΦΕΚ 65 τ.Α΄)

   1. Πρόεδρος 2.065,00 €
   2. Αντιπρόεδρος 1.839,00 €
   3. Τακτικά μέλη 1.742,00 €
   4. Έκτακτα μέλη, για κάθε μάθημα για το οποίο εισηγούνται θέματα 275,00 €
   5. Γραμματέας 1.613,00 €
   6. Βοηθοί Γραμματέα 1.161,00 €
   7. Μέλη Τεχνικού και Διοικητικού Προσωπικού για τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη του έργου της Επιτροπής για κάθε ημέρα απασχόλησης και μέχρι εξήντα (60) ημέρες για καθένα από αυτά 19,30 €

2. Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων Εσπερινών Ενιαίων Λυκείων (παραγρ. 2 του άρθρου 13 και παραγρ. 2 εδάφ. β του άρθρου 25 του π.δ. 60/2006 ΦΕΚ 65 τ.Α΄).

   1. Πρόεδρος 1.742,00 €
   2. Αντιπρόεδρος 1.516,00 €
   3. Τακτικά μέλη 1.420,00 €
   4. Έκτακτα μέλη, για κάθε μάθημα για το οποίο εισηγούνται θέματα 257,00 €
   5. Γραμματέας 1.258,00 €
   6. Βοηθοί Γραμματέα 968,00 €
   7. Μέλη Τεχνικού και Διοικητικού Προσωπικού για τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη του έργου της Επιτροπής για κάθε ημέρα απασχόλησης και μέχρι πενήντα (50) ημέρες για καθένα από αυτά 19,30 €

3. Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Εισαγωγικών Εξετάσεων αποφοίτων Β΄ κύκλου TEE (παραγρ. Α του άρθρου 8 της αριθ. Φ. 153/Β6/8104/2004 ΦΕΚ 167 τ.Β΄ υπουργικής απόφασης, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την αριθ. Φ. 153/28928/Β6/2006 ΦΕΚ 397 τ.Β΄ ομοία)..

   1. Πρόεδρος 1.430,00 €
   2. Τακτικά μέλη 1.265,00 €
   3. Έκτακτα μέλη − εισηγητές, για κάθε μάθημα για το οποίο εισηγούνται θέματα 275,00 €
   4. Γραμματέας 1.210,00 €
   5. Βοηθοί Γραμματέα 935,00 €
   6. Μέλη Τεχνικού και Διοικητικού Προσωπικού για τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη του έργου της Επιτροπής για κάθε ημέρα απασχόλησης και μέχρι σαράντα (40) ημέρες για καθένα από αυτά 19,30

4. Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων αποφοίτων Εν. Λυκείου (κεφ. Β΄ άρθρο 10 και 13, παρ. 2 της αριθ. Φ.253/128314/ Β6/02 ΦΕΚ 1538 τ.Β΄ υπουργικής απόφασης).

   1. Πρόεδρος 1.181,00 €
   2. Αντιπρόεδρος 944,00 €
   3. Τακτικά μέλη και Γραμματέας 809,00 €
   4. Έκτακτα μέλη − εισηγητές θεμάτων για κάθε μάθημα για το οποίο εισηγούνται θέματα 287,00 €
   5. Βοηθ. Γραμματέα 607,00 €
   6. Γιατρός για την εξέταση των φυσικώς αδυνάτων, για κάθε ημέρα εξέτασης 36,80 €
   7. Υπάλληλοι του ΥΠΕΠΘ για την υποβοήθηση του έργου της επιτροπής 506,00 €

5. Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων μαθημάτων κατεύθυνσης ειδικών κατηγοριών (άρθρο 11, παραγρ. Α΄ της αριθ. Φ.151/17104/Β6/2006 ΦΕΚ 259 τ.Β΄).

   1. Πρόεδρος 1.032,00 €
   2. Αντιπρόεδρος 903,00 €
   3. Τακτικά μέλη 839,00 €
   4. Έκτακτα μέλη − εισηγητές για κάθε μάθημα για το οποίο εισηγούνται θέματα 275,00 €
   5. Γραμματέας 645,00 €
   6. Βοηθοί Γραμματέα 515,00 €
   7. Μέλη Τεχνικού και Διοικητικού Προσωπικού για τη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη του έργου της Επιτροπής 484,00 €

6. Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων ειδικών κατηγοριών (άρθρο 11, παραγρ. Β΄ της αριθ. Φ.151/17104/ Β6/2006 ΦΕΚ 259 τ.Β΄).

   1. Πρόεδρος 1.181,00 €
   2. Αντιπρόεδρος 944,00 €
   3. Μέλη, Γραμματέας 809,00 €
   4. Βοηθ. Γραμματέα 607,00 €
   5. Έκτακτα μέλη − εισηγητές για κάθε μάθημα για το οποίο εισηγούνται θέματα 287,00 €
   6. Γιατρός για την εξέταση των φυσικώς αδυνάτων για κάθε ημέρα εξέτασης 36,80€
   7. Υπάλληλοι του ΥΠΕΠΘ για την υποβοήθηση του έργου της Επιτροπής 506,00 €

7. Επιτροπή Οργάνωσης Εξετάσεων Ενιαίων Λυκείων ημερήσιων και εσπερινών (παραγρ. 1 του άρθρου 13 του π.δ. 60/2006 ΦΕΚ 65 τ.Αα).

Πρόεδρος, Μέλη, Γραμματέας, Τεχνικό και Βοηθητικό Προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη του έργου της Επιτροπής και τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου Υποψηφίων, για κάθε ημέρα απασχόλησης και μέχρι εξήντα (60) ημέρες για καθένα από αυτά 19,30

8. Επιτροπή Οργάνωσης Ειδικών Εισαγωγικών Εξετάσεων αποφοίτων Β΄ κύκλου TEE (άρθρο 8, παραγρ. Β΄ της αριθ. Φ. 153/Β6/8104/2004 ΦΕΚ 167 τ.Β΄ υπουργικής απόφασης).

Πρόεδρος, Μέλη, Γραμματέας, Τεχνικό και Διοικητικό Προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη του έργου της Επιτροπής και τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου Υποψηφίων, για κάθε ημέρα απασχόλησης και μέχρι σαράντα (40) ημέρες για καθένα από αυτά 19,30

no comments...