.... Επιπλέον όμως, το δεύτερο είναι περισσότερο είσοδος, αν το θες, γιατί ....
Δεν μου αρέσει αυτό, όπως δε μου αρέσει και εκείνο παραπάνω:
.... Ναι γιατί όχι; Στην ουσία έχεις μια εντολή της οποία το αποτέλεσμα (S) συνδυάζεται με νέα δεδομένα (i) και δίνει ένα
νέο αποτέλεσμα (S). .....
Γιατί μοιάζει να Φιλοσοφούμε ρε παιδιά !
"θα μπορούσε".... "γιατί όχι" ... "αν το θες" ... "περισσότερο ή λιγότερο" ... "αν το δεις έτσι ή αν το δεις αλλιώς" ...
Μα δεν κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση ούτε συζητάμε περί των απόψεών μας.
Συζητάμε επί του ορισμού της έννοιας "είσοδος".
Υπάρχει ορισμός (απ' όσο νομίζω, τουλάχιστον) που δεν θα τον φτιάξουμε εμείς ούτε θα πούμε τις απόψεις μας, ούτε θα τον τροποποιήσουμε για διδακτικούς ή άλλους λόγους.
(γιαυτό σου έλεγα Παναγιώτη παραπάνω ότι θλίβομαι που διαφωνούμε σε κάτι τόσο θεμελιώδες)
Είναι σαν δύο ομάδες Μαθηματικών, ξαφνικά στον 21ο αιώνα να διαφωνούν για το ποιοι
ορίζονται ως "φυσικοί αριθμοί". Δεν χωράνε εδώ απόψεις του στυλ "εγώ νομίζω...", "εμένα θα μου άρεσε...", "εγώ το βλέπω έτσι..." (εκτός εαν πρόκειται να επαναθεμελιώσουν τα Μαθηματικά από το μηδέν - αλλά δεν είναι η περίπτωσή μας)
Χρειαζόμαστε έναν ορισμό για το τι είναι "είσοδος", που να είναι συνεπής, να μη δέχεται διαφορετικές ερμηνείες και να μη χωράει ερμηνείες του στυλ "περισσότερο ή λιγότερο" ή "αν το δεις έτσι..."
Τα παραπάνω, τα γράφω με κάθε σεβασμό προς όποια άποψη εκφράστηκε, απλά λέω ότι εδώ δεν έπρεπε να συζητάμε τι πιστεύουμε ότι είναι είσοδος αλλά το τι ξέρουμε ότι είναι είσοδος.
Παρακαλώ, να παραθέσει εδώ ο καθένας ότι ορισμό για την έννοια είσοδος (input) μπορεί να βρει, από βιβλιογραφία, το Net, οπουδήποτε. Εγώ αρχίζω με το ευκολότερο

τον ορισμό από το wikipedia :
http://en.wikipedia.org/wiki/Input/output<<In computing, input/output, or I/O, refers to the communication between an information processing system (such as a computer), and the outside world possibly a human, or another information processing system.>>
Άντε, μπας και ξεκολλήσουμε από το τι είναι είσοδος και περάσουμε στο αν μπορεί ένας αλγόριθμος να μην έχει είσοδο, και αν οι εκχωρήσεις είναι είσοδος.
(εδώ που τα λέμε, μπροστά στο 1ο ερώτημα που μας προέκυψε από το πουθενά, τα υπόλοιπα μου φαίνονται αστεία)