Προσωπικά κατέγραψα επίσημα στο γραφείο την άρνηση μου να αναμιχθώ. Έχω φτάσει τα όρια μου. Αν θέλουν γραμματειακή υποστήριξη ας καταργήσουν τους καθηγητές πληροφορικής και όσοι θέλουν ας μεταταχτούν.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σ Ε Θ Α Υ Μ Α Ζ Ω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχω γίνει τεχνικός το δίκτυο το έφτιαξα όχι απλά μόνος μου πριν 3 χρόνια αλλά πλήρωσα και την καλωδίωση γιατι το Υπουργείο δεν θεώρησε ότι ένα νεοιδρυθέν σχολείο πρέπει να έχει εργαστήριο.
Έπαφος, survey, e-taxis, μισθοδοτικά κάθε μήνα, survey, Δελτία κίνησης, e-school, e-sixtir πια
_________________ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙΣ___________________

Το θέμα δεν είναι αν είναι απλο ή αν έχουμε την τρέλα να συζητάμε στα φορουμ τις λύσεις. Αλλά να βάλουμε πια τα όρια που πρέπει.
Ας βρεθεί και κανένας άλλος να ασχοληθεί. Τα λαπτοπ τρέξανε και τα πήρανε και μετα δηλώνουν άγνοια χρήσης.
Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν όρια, που δεν τηρούνται κυρίως από εμάς τους ίδιους.

Θέλεις λόγω φιλότιμου, ...........θέλεις λόγω πίεσης από τους διευθυντές, .....θέλεις επειδή κάποιοι έχουν επιπλέον απολαβές.......

Φίλε μου έχουμε χάσει κάθε μέτρο και φταίμε ΕΜΕΙΣ και μόνο εμείς.

Ας ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα με τίτλο
«Τι κερδίζω από τα επιπλέον που κάνω»....και θα δεις –αν υπάρχει ειλικρίνεια- τι θα γραφεί.
Μιλάω σοβαρά. Σε διάφορα συνέδρια ακούω .......για άδειες, .....για λιγότερες ώρες,....για υπερωρίες............να μην μπαίνουν σε τάξη και να φεύγουν νωρίτερα.......
Ξέρεις κάτι.............. αν συνεχίσουμέ έτσι, για ΚΛΗΤΗΡΕΣ θα μας έχουν και εμείς θα υπογράφουμε ως καθηγητές...................