Επίσης πριν λίγο έφτασε στα αυτιά μου ότι σε συνέντευξή του, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ.Πάγκαλος είπε επί λέξη, ότι οι εκπαιδευτικοί κωλοβαράνε το πρωί στο σχολείο, παίρνουν 2.000Ευρώ για το κωλοβάρεμα αυτό και κάνοντας ιδιαίτερα το απόγευμα, φτάνουν σε ένα μηνιαίο εισόδημα 5000-6000Ευρώ!
Επιβεβαιώνει κανείς από εσάς συνάδελφοι, τα λεγόμενα στη συνέντευξη αυτή του κ.Αντιπροέδρου; Γιατί εαν είναι έτσι, τότε:
"Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;"
Live your myth in Greece!
Υ.Γ. Ο δημοσιογράφος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
Αν ο Πάγκαλος (ή οποιοσδήποτε) το είπε αυτό, τότε να τον τυλίξουμε με ένα κομμάτι πανί (δηλ. τη σημαία των Ιμίων) και να τον στείλουμε πακέτο στην Ουγκάντα. Εκεί οι συνάνθρωποί μας θα του μάθουν επιτέλους τρόπους...
Έχουμε για κυβερνήτες ό,τι μας αξίζει... Το λέω πάντα. Η χώρα μας πάσχει από το βαρύ σύνδρομο της αχαλίνωτης ανήθικης δημοκρατίας. Δε σχολιάζω το έργο της κυβέρνησης ούτε τη συγκεκριμένη πολιτική παράταξη (ποτέ δε με ενδιέφεραν τα κόμματα, εννοώ όπως έχουν γίνει). Μερικοί άνθρωποι όμως θεωρώ ότι είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και όταν ανοίγουν το στόμα τους, πρέπει να καλούμε βυτιοφόρο για να μαζέψει...
Έχουμε πλημμυρίσει από δημοσιογράφους - καταχραστές της εξουσίας τους... φίλοι των "πτωχών και καταφρονεμένων ελλήνων", που ωρύονται για τις κοινωνικές αδικίες και μετά το τέλος της εκπομπής, γεμίζουν όποια τσέπη είναι άδεια και φεύγουν με το κότερό τους, τη λιμουζίνα τους, την προσωπική τους ασφάλεια... και πάνε να τα ξανακάνουνε πλακάκια με τους πολιτικούς, που πριν λίγο έδωσαν μια πρώτης τάξεως "παράσταση" στα τηλεοπτικά panels...
ΦΤΑΝΕΙ πια. Νοιώθω καρπαζοεισπράκτορας με φαρδύ σβέρκο που κάνει στερεοφωνικό ήχο!!!
Στη δημοκρατία μας, που κυβερνούν οι 300 (αχ, βρε Λεωνίδα, τρίζουν τα κοκκαλάκια σου) βουλευτές ή πιο σωστά ΒΟλευτές και καμιά 100 δημοσιογράφοι και άλλοι τόσοι εφοπλιστές, η λύση - εξακολουθώ και πιστεύω - ΔΕΝ είναι οι δρόμοι. Μας βλέπουν και γελάνε, όπως γελάει ο ανιψιός μου με τα playmobile του.
Μου άρεσε πολύ αυτό το live your myth in greece... Νομίζω ότι η μόνη σοβαρή λύση βρίσκεται μέσα μας. Επίσης είναι και στο χέρι μας: μη βλέπεις πλέον τηλεόραση (ή αν σου πέφτει βαρύ, κάνε μετρημένες σοβαρές επιλογές) και μη ψηφίζεις όποιον λάχει!