Όλοι τελικά τους ίδιους προβληματισμούς έχουμε εδώ μέσα.
Πολύ καλά τα είπαν 3-4 συγκεκριμένοι συνάδελφοι! Και δεν είναι αυτά μόνο, είναι και άλλα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" έχουμε ήδη πάρει το Ειδικό Μηνιαίο Επίδομα των 176 Ευρώ, λαμβάνουμε μηνιαίως Κίνητρο Απόδοσης 160 Ευρώ και Υπερωρίες 200 Ευρώ!!!!!!!!
Η σούμα μαζί με ένα ΜΚ μεταξύ 3 και 2, δίδει σύνολο μικτών 2486 Ευρώ.
Δείτε το συνημμένο!
Μήπως έχω ζαλιστεί και τα βλέπω λάθος ή μήπως τα λένε άλλοι λάθος, χωρίς να έχουν σκοπό να επανορθώσουν με νέο "φαντεζί" πινακάκι;
Η αλήθεια:
Βασικός Μισθός 1600,00Ευρώ δεν υφίσταται! Ισχύει ΜΚ3:1585,00Ευρώ και ΜΚ2:1626,00Ευρώ !
Μηνιαίο Ειδικό Επίδομα 176,00Ευρώ δεν υφίσταται! Υπάρχει αντ' αυτού Επίδομα Διδακτικής Προετοιμασίας 105,00Ευρώ !
Το Κίνητρο Απόδοσης δεν είναι 160,00Ευρώ, αλλά 100,00Ευρώ, το υπόλοιπο έχει ενσωματωθεί στο Βασικό Μισθό εδώ και χρόνια!
Το Επίδομα Εξωδιδακτικής Απασχόλησης, είναι 355,91 Ευρώ και όχι 350,00Ευρώ!
Υπερωρίες 200Ευρώ ποιος παίρνει;
Προσέξτε επίσης με ποιους άλλους μας συγκρίνουν στο πινακάκι και τι Βασικό Μισθό έχουν βάλει για τον καθένα (διαφορετικά ΜΚ).
Ο δημοσιογράφος ήταν πάρα πολύ άσχετος ή μήπως ήταν πάρα πολύ σχετικός και πληρωμένος; Σίγουρα πάντως, ήταν και παραμένει επικίνδυνος!
Επίσης πριν λίγο έφτασε στα αυτιά μου ότι σε συνέντευξή του, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ.Πάγκαλος είπε επί λέξη, ότι οι εκπαιδευτικοί κωλοβαράνε το πρωί στο σχολείο, παίρνουν 2.000Ευρώ για το κωλοβάρεμα αυτό και κάνοντας ιδιαίτερα το απόγευμα, φτάνουν σε ένα μηνιαίο εισόδημα 5000-6000Ευρώ!
Επιβεβαιώνει κανείς από εσάς συνάδελφοι, τα λεγόμενα στη συνέντευξη αυτή του κ.Αντιπροέδρου; Γιατί εαν είναι έτσι, τότε:
"Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;"
Με αυτά και τα άλλα, οι κοινωνικές τάξεις έχουν ήδη στραφεί η μία ενάντια στην άλλη...
Η ελληνική χαιρεκακία για την απώλεια της κατσίκας του γείτονα δεν περιγράφεται... και κάνει μπαμ!
Γινόμαστε καλύτεροι όταν πηγαίνουν πίσω οι άλλοι και όχι όταν πηγαίνουμε εμπρός εμείς!
Πάντως το παζλ για την εκπάιδευση στην Ελλάδα συνεχίζει να συμπληρώνεται, κομμάτι-κομμάτι και η τελική εικόνα μάλλον θα θυμίζει Γκουέρνικα!
Κρατάτε ομπρέλα από εδώ και πέρα! Όχι, δεν βρέχει ...
Live your myth in Greece!
Καλή Τσικνοπέμπτη,
The Golden Boy!
Υ.Γ. Το bonus 500 Ευρώ που παίρνουμε μηνιαίως γιατί δεν το γράφει ;;;
Ο δημοσιογράφος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!