Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΕΠΠ  (Αναγνώστηκε 1425 φορές)

Nikosn

  • Βετεράνος
  • ****
  • Μηνύματα: 91
  Από φέτος άρχισα να παίρνω μέρος σε αυτό το φοβερό φορουμ το οποίο νομίζω είναι πολύ χρήσιμο για όλους μας.
Μια παρατήρηση έχω να κάνω μόνο σχετικά με τα διαγωνίσματα/τεστ που φτιάχνονται (δεν έχω αρκετό χρόνο για να λάβω φετος μέρος ίσως του χρόνου):
1) Η δήλωση αυτών που θα συμμετάσχουν μου φαίνεται λίγο "χυμα", δε θα μπορούσε να γίνει πχ με πμ στους διαχειριστές και μετά να ανακοινωθούν τα ονόματα?
2) Μετά από αρκετό ψάξιμο και σχεδον κατα λάθος κατάφερα να πέσω σε ένα περσινο επαναληπτικο διαγώνισμα στα κεφάλαια 1-2(και αυτό ήταν κάπου εκτός του θέματος διαγωνίσματα, ήταν κάπου μέσα στην επανάληψη νομίζω), δε θα ήταν καλύτερα μέσα στο χώρο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 200Χ-20ΧΧ να υπάρχουν υποενότητες θεμάτων (όπου θα ξεκινούν μόνο από τους διαχειριστές, πχ διαγωνισμα κεφ 1-2, διαγωνισμα κεφ 10 κλπ) και θα υπάρχουν μέσα τα θέματα και θα μπορούν να σχολιάζονται και να προτείνονται οι λύσεις??(αντι να υπάρχουν οι δηλώσεις: μέσα και γω φέτος κλπ)

   Όλα τα παραπάνω δε θέλω να θεωρηθούν κριτική με τη κακή έννοια, απλά πιστεύω πως παρόλο που το φορουμ είναι πολύ καλό στο θέμα της οργάνωσης των διαγωνισμάτων πάσχει θα έλεγα(εκτος αν έχω καταλάβει λάθος το κονσεπτ των διαγωνισματων στο στεκι).
  Εσείς δε πιστέυετε πως τα διαγωνίσματα είναι δύσκολο σχετικά να αναζητηθούν?

Με εκτίμηση
Νάννος Νίκος

Η γνώση κατακτάται μέσα από τα λάθη μας

P.Tsiotakis

  • Ομάδα Νέου Λυκείου
  • *
  • Μηνύματα: 3302
  • agent romanoff you miss me?
    • P.Tsiotakis
Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΕΠΠ
« Απάντηση #1 στις: 24 Νοέ 2009, 11:13:44 μμ »
Νίκο, το στέκι είναι "χύμα" με την έννοια πως  είναι μια ανοικτή κοινότητα συζήτησης!! Προσωπικά μηνύματα ανταλλάσσουμε καθημερινά, αυτό που λείπει  είναι η επαφή, έστω και έτσι.
Σε κανέναν δεν περισσεύει χρόνος, οπότε η συμμετοχή δείχνει κάτι...

Συμφωνώ πως θα μπορούσαν να είναι πιο οργανωμένα στην παρουσίαση. Αν κάποιος τα αναζητήσει για πρώτη φορά δεν θα τα εντοπίσει εύκολα.