Αποστολέας Θέμα: Επιδότηση στα ΑΕΙ για laptop  (Αναγνώστηκε 4242 φορές)

Shadowfax

  • Νέος
  • *
  • Μηνύματα: 3
Επιδότηση στα ΑΕΙ για laptop
« στις: 29 Ιούν 2009, 03:57:00 μμ »
Θελω βοηθεια! Κατι ακουσα για επιδωτηση 500 euro για laptop στους πρωτοετεις των ΑΕΙ. Ισχυει?????
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Ιούν 2009, 06:19:17 μμ από pgrontas »

dpa2006

  • Δεινόσαυρος
  • *****
  • Μηνύματα: 716
Απ: Επιδότηση στα ΑΕΙ για laptop
« Απάντηση #1 στις: 29 Ιούν 2009, 09:25:20 μμ »
υπαρχει η δραση Δες την ψηφιακα με το ποσο να μην ξεπερναει τα 400€

http://www.destinpsifiaka.gr/

Παράθεση
Η Ελληνική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013, υλοποιεί για τρίτη φορά τη δράση «Δες την Ψηφιακά», επιδοτώντας την απόκτηση προσωπικών φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών στους πρωτεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές που εισήχθησαν με τις Γενικές Εισαγωγικές Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2008.

Η δράση συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% από Εθνικούς πόρους, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», και υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), φορέα εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Απευθύνεται στο 25% των επιτυχόντωνμε τη μεγαλύτερη βαθμολογία σε κάθε τμήμα ή σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή περίπου σε 17.800 πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας με τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2008. Κάθε δικαιούχος φοιτητής θα επιχορηγηθεί από την Κυβέρνηση με το 80% της αξίας του φορητού υπολογιστή της επιλογής του, με μέγιστη επιδότηση τα 400 ευρώ.
Computer science (abbreviated CS or CompSci) is the scientific and practical approach to computation and its applications. It is the systematic study of the feasibility, structure, expression, and mechanization of the methodical processes (or algorithms) that underlie the acquisition, representation, processing, storage, communication of, and access to information, whether such information is encoded in bits and bytes in a computer memory or transcribed engines and protein structures in a human cell.source:http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_science