Να είσαι βέβαιος ότι ποτέ κανένας ΠΕ19 δεν έχει πει καλό λόγο για τον διευθυντή του ;
Παράθεση από: andreas_p στις 09 Απρ 2009, 09:34:03 μμ
Σε σύσκεψη Δ/ντών ποτέ κανείς (Δ/ντής) δεν είπε έναν καλό λόγο για τον ΠΕ19.
Νομίζω, πως όσο πιό ψηλά "ίσταται" κάποιος, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να μην εκλέχτηκε (ή επιλέχθηκε?) αξιοκρατικά. Οι διευθυντές είναι μία απ' τις τελευταίες τρύπες του ζουρνά. Εμείς, σίγουρα η τελευταία...
Το ότι υπάρχει τακτική βολέματος κάποιων, ουδεμία αμφισβήτιση! "Που ζάτε ρε!", πού 'λεγε κι' ο Λαζόπουλος...
Στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (γενικών δεξιοτήτων) μας φέραν 2 άτομα ("ημέτεροι ήταν... τι ήταν?) τη μέρα της εξέτασης. Η προετοιμασία?
Ως προς το παρόν: Κάποιοι, "για ανάγκες της υπηρεσίας", αποσπώνται σε γραφεία. Επειδή τα γραφεία είναι πολλά στα αστικά κέντρα, συνήθως εκεί. Κάποιοι δε, - απ' αυτούς - χάνουν και πολλά μπάνια, γιατί αν τους άφηναν στο νησί, έ, όσο και να πείς καλύτερα θα περνούσαν. Να μην τους βοηθήσουμε? Ας πάρουν (σωστά το είπατε κάποιοι: σιγά το ποσό!...) κι' αυτοί κατιτίς...
Δεν ξέρω σίγουρα... Ισως, να τους στέλνουν και "με το ζόρι", για να διασφαλίσουν την επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων. Δηλ., "για ανάγκες της υπηρεσίας".
ΥΓ: Δεν γράφω "από πικρία", γιατί εγώ σαν μοναδικός ΠΕ19 του Σχολείου μου, είμαι "χειριστής". Και να μην είμουνα, δε θα με πείραζε. Αρκεί, η διαδικασία επιλογής να μην είναι "η συνήθης"!