Η μετάπτωση έγινε επιτυχώς αλλά ο συγχρονισμός όχι. Ισχύει αυτό που αναφέρει ο συνάδελφος Βασίλης Σούλας. Το πρωί γίνεται εύκολα η σύνδεση αλλά επειδή στο σχολείο μου έχουμε αρκετούς μαθητές και απαιτεί μεγάλο χρόνο, πάντα κόβεται στη μέση.
Προφανώς φταίει η κίνηση που αυξήθηκε στον server (Γυμνάσια, Λύκεια, Δημοτικά , κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα) αλλά θυμάμαι το τι χαμός γίνονταν όταν πρωτοχρησιμοποιήθηκε :
1) η Οnline ενημέρωση της ΠΔΣ, που ο Διευθυντής μου κόντευε να αυτοκτονήσει γιατί δεν συνδέονταν ή έπεφτε το σύστημα συνεχώς και με παρακαλούσε να κάνω "μαγικά" γιατί εγώ "ήξερα",
2) το Οnline σύστημα Survey όπου χρειαζόταν υπομονή Θιβετιανού λάμα για να περάσεις τα δεδομένα στο σύστημα,
3) το Οnline σύστημα των αιτήσεων Αναπληρωτών και Ωρομισθίων που έπαιζες ρώσικη ρουλέτα για το αν θα συνδεθεί το σύστημα και στοίχημα με μεγάλο over για το πόσο χρόνο θα παραμείνει Οnline μέχρι να πέσει
Υπομονή συνάδελφοι τα πρώτα 2-3 χρόνια είναι δύσκολα.
Αφού περάσουν κι όλα δουλεύουν ρολόι, θα έρθει η αλλαγή στα Λύκεια και πιθανόν στα Γυμνάσια αργότερα, και θα έχουμε το γραφειάκι μας με όλη την Γραμματειακή -ηλεκτρονική πιά - και Τεχνική υποστήριξη όλου του σχολείου, και εξασφαλισμένη την μετάταξη ως Διοικητικοί στα σχολεία μας. Και να δω τότε τι ρόλο θα έχουν οι Σύμβουλοί μας οι οποίοι θα μείνουν χωρίς ποίμνιο και πιθανόν χωρίς θέση...