"Αγαπητοί συνάδελφοι, καλή σας μέρα. Είναι δυνατόν να εγκατασταθεί το e-school σε Pentium 4 στα 2,4 Ghz, 256 ΜB ram με windows 2000, χωρίς γραμμή adsl,και με μια ISDN της κακιάς ώρας. ;;; Εγώ νομίζω ότι θα κολήσει στο σύστημα.
Μετάπτωση δεν μπορεί να γίνει γιατί απλά δεν χρησιμοποιούμε στο σχολείο μας Δ-βαση, γιατί έχουμε 14 μαθητές. Θεωρητικά θα πρέπει να καταχωρηθούν χειροκίνητα. Εγώ λοιπον τα ανέφερα αυτά απο το καλοκαίρι και καμιά απάντηση δεν πήραμε. Ούτε εγω ούτε το ΚΕΠΛΗΝΕΤ. Και λέω μόνο ένα πράγμα. Επειδή είμαι Δ/ντής, και ο συνάδελφος πληροφορικάριος έρχεται 2 μέρες την εβδομάδα, αρνούμαι να γίνω για αλλά μια φορά η φιλλιπινέζα καθενός που θέλει να στήνει πληροφοριακά συστήματα και να μας κάνει να τρέχουμε , όπως γίνεται εδώ και τόσα χρόνια. Αυτά τραβάω απο το 1995 και δεν μπορώ άλλο μπούχτισα. Εχουμε όλους του τεχνολογικά αναλφάβητους Διευθυντές να μας ζαλίζουν , -(Τουλάχιστον εγώ ζαλίζω τον εαυτό μου)- και έσκασε μύτη τώρα και το e-school, που από το λίγο που το είδα είναι μεγάλο λούκι. Και όσο περνάν τα χρόνια όλο και περισσότερο πήζουμε. Κάτι πρέπει να κάνουμε......"
Θα συνιστούσα στον συνάδελφο, να στείλει μια επιστολή στο υπουργείο τάδε(δε θυμάμαι πως το λένε γιατί άλλαξε πρόσφατα το όνομά του) παρόμοια με την παρακάτω (πραγματικό γεγονός με εικονικά πρόσωπα).
Τουλάχιστον έτσι θα εκτονωθεί.
Dear Mr. βλουβλου D.
We have received and analyzed your complaint letter regarding the arhidia kivotio issue on Renault Megane cars. Unfortunately, we were unable to find this term (arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: gamo to aftokinito sas, valte to ston "ποπό" sas and gamo tin kariola tin "μάρκα".
Sincerely yours,
βλα βλα βλα
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France